Możesz sobie uważać co chcesz, jestem tu codziennie od paru lat, znam ten papier jak zły szeląg, i to pewnie na takich jak ty już nie raz zarobiłem ;-) taka sesja jak dzisiaj na tym etapie przedpremierowym bardzo mi pasuje
Mnie najbardziej zastanawia kto sypnął? Jeśli to jakiś nerwowy, drobny inwestor to jeszcze pół biedy - potencjalnie otworzył innym furtkę do niezłego zarobku. Gorzej jeśli sprzedającym faktycznie był sam prezes (co sugeruje jeden z forumowiczów). To drugie wydaje się scenariuszem nie do pomyślenia i może podpadać pod jakiś paragraf, ale należy brać to pod uwagę. Za kilka dni zagadka się rozwiąże, bo jeśli sprzedającym faktycznie był CEO Pyramid będzie musiał wystosować odpowiedni komunikat.
@Fakty, no doskonale wiem, że po tyle kupowałeś i nie umiałeś zarządzić pozycją w obliczu zmieniających się okoliczności wokół premiery, oddałeś pewnie w panice po te 25-30 zł i stąd ten hejt - to nie moja wina, że taki jest twój rozrachunek na handlu tymi akcjami
Przypomnijmy ze straszyłes emisja po bodajze 15 zeta której nikt nie będzie chciał objąć. A spółkę finalnie dokapitalizuje ceo z rozwodnieniem 3.2% za 1.2 mln zł wkładu