Zakończyłem wczoraj wersję demo i szkolenie w handlu. Mamy działać wspólnie w tym trochę z botem i tu pytanie, czy na tej giełdzie uda się zrobić w miarę sensowny zysk na krypto? Czy tylko obiecują, i mamią?
Zarobić z napmarkets można, i to dość poważne pieniądze. Kilkakrotnie więcej niż się zainwestuje. Jednak NapMarkets Ltd jest taki problem, że gdy zechcesz pobrać swoje środki, czy to tylko zainwestowane, czy też wszystkie zgromadzone na koncie handlowym, to już się tego nie da zrobić. Mnożą się opłaty i z nimi związane problemy. Za późno dokonane a tym samym zbyt niskie, bo środki na koncie nadal pracowały. A to przelew nie dotarł i się zawieruszył. Później to samo z prowizjami. Na koniec okazuje się, że środki zablokował bank - (gdzie bank oficjalnie nic nie wie o przelewie, blokadzie i czymkolwiek innym). Co za tym idzie w związku z fikcyjną opłatą, znów należy dokonać płatności, uruchomienia konta w dziwnym miejscu, i tak dalej i tak dalej ... Zgodnie z poradą prawników zaprzestałam współpracy z tymi osobami. Są niegodni zaufania. Nie posiadają prawdziwych licencji. Doradzają niby w zakresie inwestycji, jednak robią to nielegalnie. 575002927 pod tym n umere m telefonu jest kancelaria. Krok po kroku poprowadzi Cię ku odzyskaniu środków, jeśli już z nimi inwestowałeś, a nie możesz wypłacić pieniędzy, bądź niedługo się okaże że nie można tego zrobić. Oczywiście, nie mówimy o wypłacie tylko kilkuset dolarów, a o całej zgromadzonej kwocie. Mnie zajęło ponad 15 miesięcy czasu odzyskanie straconych środków od napmarkets.com
mnie oskubali na 10 000 zł, to nie wielka suma w porównaniu do tego co ludzie piszą że stracili, wczoraj próbowałem dzwonić do tej kancelarii nikt nie odebrał, może dzisiaj , swoją drogą, czy ktoś już odzyskał od tych ***** *** pieniądze?
jeśli też zostałeś wrobiony przez napmarkets.com to nie ma co zwlekać, nie nękali jeszcze ponad 2 miesiące od zabrania moich pieniedzy, dopiero po przebudzeniu z transu bo inaczej nie da się tego nazwać jak transem, wpadłem by szukać pomocy kogoś kto się na tym zna, po przejrzeniu for intrnetowych itp dopiero znalazłem namiar na mecenasa z Gdańska, Zawada - tak się nazywał, odzyskał mi kasę od tych pseudo brokerów, 696718446 - namiar na niego, jeżeli ktokolwiek z czytających ma kasę w napmarkets.com to na 100% już jej w całości nie wypłacicie, jeśli już to dostaniecie kasę, którą inna oszukana osoba wam przelała i to nie będą wasze pieniądze, wiec nie ma co zwlekać, bo wydoją was z wszystkich oszczędności !! napmarkets może być powiązane z pixpalpro - uważajcie na nich !
napmarkets.com to jeden twór z rcebanque.com - w sieci Facebook, Forex czy trustpilot jest mega dużo wpisów o tym.
Teraz oszukują na nobile.pixpal.tech - też uważajcie!!
- kitia jeśli chcesz odzyskać kasę raz przygotuj się na konieczność opłaty za sprawę :/ - chu**jowizna , jednak w naszym kraju to ty jako ofiara musisz sobie sama zapłacić za to. Już to przerobiłem więc wiem. Dwa przygotuj się że nie krócej niż 6/7 miesięcy będziesz czekać na jakikolwiek efekt. A trzy bierz pod uwagę że ci ludzie będą się z tobą kontaktować i nękać przez cały okres czasu kiedy będzie toczyć się postępowanie i z każdym corwzj bardziej nachalnie! Ja miałem sprawę na przełomie 2021 i 2022 , ponad 14 miesięcy wszystko trwało. Ale mogę śmiało polecić mecenasa Zawadę, jak i pozostałych jego prawników. Miałem styczność z trójką, bo czasem musieli się zastępować (niestety to czasy covid i ich to też dotykało ) ale są skrupulatni. namiar był już podawany, ale na wszelki wypadek zostawiam również 696718446. I powodzenia
czy napmarkets jest jakoś powiązany z simpleway? pytam, bo nie mogłem wypłacić pieniędzy od napmarkets a później po 2 miesiącach odezwali się do mnie właśnie z simpleway że u nich teraz są moje pieniądze. to dziwne, bo w necie nigdzie nie ma wzmianki o powiązaniu. Swoją drogą nie dałem się złapać na kolejne oszustwo. z kancelarią p. zwady od zeszłego roku działamy i już co nie co wiem o tych ich szwindlach i oszustwach !!
obecnie uczę się małymi krokami ale w pewnym źródle inwestować, SKOK ma ofertę i wiem, że tam mnie nie oszukają, jeśli coś stracę to tylko dla tego, że coś źle zrobiłem.
co do powiązania simpleway z napmarkets nie pomogę a na sto procent działają przynajmniej 8 lat, wcześniej byli związani z bitcenter (wiem to od kilku dni) i na sto procent potwierdze że napmarkets to zwykli oszuści. ukradli mi 15 000 zł. :/
Światełko w tunelu? Zgłosiłam się też do nich 6️⃣9️⃣6️⃣ . 7️⃣1️⃣8️⃣ . 4️⃣4️⃣6️⃣ , mnie napmarkets.com ukradło 22 000,zł. i później jeszcze ktoś od nich się kontaktował niby z blockchain że może mi pieniążki wypłacić, ale muszę wysłać swoje zdjęcie z dowodem osobistym, a tego już było za wiele. Próbowali znów mnie oszukać. moja sprawa ruszy troszkę póćniej, bo nie mam teraz pieniążków na opłatę, ale za jakieś 2/3 tygodnie będzie.
witam. oby się to komuś przydało. napmarkets nie jest prawdziwym brokerem , platformą inwestycyjną, to oszu*ści - zajmują się kradzie* żami na masową skalę. ich nielegalne procedery nie dotyczą tylko kradzi* eży pieniędzy od ludzi takich jak my. Wspierają różne przest* ępcze odgałęzienia, to przestę* pczy krymin* alny światek, niestety daliśmy się w niego wciągnąć. Mnie nęk*ają już piąty miesiąc od kiedy uk*radli mi pieniądze. , mnie i wielu innym osobom. Ponad 20 osób czeka by odzyskać utracone mienie. Możliwe że więcej, bo kilka kancelarii adwoka ckich zajmuje się prowadzeniem przeciwko tej grupie przest* ępczej postępowaniami. Nie tylko kance larie z polski. Może się uda, że będziemy wszyscy uczestniczyć w jednym postępo* waniu, postępo* waniu zbiorowym, jeśli ujawnią się inne oszukane osoby. Informacje o kradz* ieży można na pewno zgłaszać do kancelarii pod numerem ,,696 ,,.718 ,,.446 ..cyfry rozdzielone celowo w związku z wielokrotnym usuwaniem wpisów... Jedną z podstawowych informacji, które należy wiedzieć o tym brokerze i jego nowych stronach, bo już ma nowe - jest to że nie można ufać osobom, które chcą nami kierować i rzekomo pomagać. Zazwyczaj są to osoby z akcentem wschodnim. Obiecują szybki zysk, bonusy, intratne zgłoszenia i inwestycje. Jednak zawsze, bo w 100 procentach każdy kończy tak jak ja, bez środków do życia, z kredytami, bez opcji wypłacenia pieniędzy z platformy.
Niestety, moja przygoda z napmarkets potwierdza, że nie jest to spółka uczciwa, a ludzie tam pracujący i ich wiarygodność jest zerowa. Dziewięćdziesiąt tysięcy, na tyle namówili mnie by im przelać, zainwestować i z tej kwoty generować zyski. I te zyski były, ponad czterokrotnie kwota przewyższyła wkład, jednak co z tego, skoro i mnie nie chcieli przelać na powrót moich pieniędzy, ani żadnej innej kwoty. Owszem, dostałem raz przelew, już pod koniec, jako pomoc w opłaceniu tej płatności końcowej. Pierwotnie chcieli 9% podatku (nie wiem skąd akurat tyle), ale nie miałem takiej sumy, to co mi zostało miałem na życie, i naprawdę pozyskanie kolejnych 8 tyś $ było dla mnie nierealnie, wiec mi przelali 4 tyś$ a ja miałem drugie tyle dołożyć i im wysłać. Jednak co się okazało - I TU UWAŻAJCIE, BO ONI ROBIĄ TAKIE WAŁKI - pieniądze które dostałem, przyszły z pod warszawy, od Pani Marii, no i koniec końców jej zwróciłem ten przelew, bo ona była przekonana że wysyła środki do księgowego napmarkets. Prawie dałem się wciągnąć w coś tak grubego !!, ale udało się że nie. na koniec i to co teraz się dzieje, oddałem sprawę do mecenasek, dwie prowadzą moją sprawę i mają moje pełne pełnomocnictwo ,696718446 tu są dostępne, więc gdyby ktoś swoją przygodę zakończył tak jak ja i wielu innych przede mną, to można spokojnie skorzystać z namiaru, można porozmawiać, mają tam w biurze naprawdę dużą i wieloletnią wiedzę o tych z napmarkets i o tym co oni robią od długiego czasu !