witam. oby się to komuś przydało. napmarkets nie jest prawdziwym brokerem , platformą inwestycyjną, to oszu*ści - zajmują się kradzie* żami na masową skalę. ich nielegalne procedery nie dotyczą tylko kradzi* eży pieniędzy od ludzi takich jak my. Wspierają różne przest* ępcze odgałęzienia, to przestę* pczy krymin* alny światek, niestety daliśmy się w niego wciągnąć. Mnie nęk*ają już piąty miesiąc od kiedy uk*radli mi pieniądze. , mnie i wielu innym osobom. Ponad 20 osób czeka by odzyskać utracone mienie.
Możliwe że więcej, bo kilka kancelarii adwoka ckich zajmuje się prowadzeniem przeciwko tej grupie
przest* ępczej postępowaniami. Nie tylko kance larie z polski. Może się uda, że będziemy wszyscy
uczestniczyć w jednym postępo* waniu, postępo* waniu zbiorowym, jeśli ujawnią się inne oszukane osoby.
Informacje o kradz* ieży można na pewno zgłaszać do kancelarii pod numerem ,,696 ,,.718 ,,.446
..cyfry rozdzielone celowo w związku z wielokrotnym usuwaniem wpisów...
Jedną z podstawowych informacji, które należy wiedzieć o tym brokerze i jego nowych stronach,
bo już ma nowe - jest to że nie można ufać osobom, które chcą nami kierować i rzekomo pomagać.
Zazwyczaj są to osoby z akcentem wschodnim. Obiecują szybki zysk, bonusy, intratne zgłoszenia
i inwestycje. Jednak zawsze, bo w 100 procentach każdy kończy tak jak ja, bez środków do życia,
z kredytami, bez opcji wypłacenia pieniędzy z platformy.