• Ach...piękny dzień :D Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Akcjonariat przywraca mi wiarę w ludzi :) Nie dadzą spółce wyjśc z szamba za te wszystki przekręty i kłamstwa :D
    Bardzo dobrze. Trzmać się jak najdalej od teog badziewia!
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    spokojnie misiu

jak wystrzeli to jeszcze bedziesz dokupywał w biegu xD, samemu sobie się dziwiąc czemu to robisz
    taka juz wasza natura, hien giełdowych
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~NaForBezZmian [37.225.6.*]
    Gruby zaniża przed odpałem (tak, od 3 lata za niedługo). Najważniejsze, że Ha i Ma wciąż dokupują. No i warto zminusować taki komentarz. Zawsze to lepsze samopoczucie kosmonautów czekających na lot rakietą :)
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~ha [79.185.47.*]
    i masz rację ,wprowadzając element niepewności robi się ciekawie ,pozostaje pytanie czy raport roczny dopiero w marcu czy dadzą szacunki ?
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Bolomir [89.64.0.*]
    "robi sie ciekawie" :) jak cos napiszesz to odnosze wrażenie jakbym gadał na chatGPT xD
    bolomirku drogi ,ty masz ewidentnego pecha ,gdzie zawitasz tam straty ,co do mojego wpisu ,w którym miejscu to napisałem ? dalej uważasz że to są przypadki w prowadzeniu kursu ?
    Dnia 2023-02-10 o godz. 15:49 ~ha napisał(a):
    > bolomirku drogi ,ty masz ewidentnego pecha ,gdzie zawitasz tam straty ,co do mojego wpisu ,w którym miejscu to napisałem ? dalej uważasz że to są przypadki w prowadzeniu kursu ?

nie piszę nic o kursie tylko o tym, że masz mocno ograniczony zasób słownictwa. W kółko powtarzasz te same frazy: "robi sie ciekawie", "spokojnie dzieciaki ja mam czas", "30zł sie nalezy jak psu buda" :) tak się własnie rozmawia z botami. Tylko boty nie piszą z błędami jak "żeczywiście" albo "ktury" :)

Zainwestuj w słownik kolego albo przeczytaj jakąś książkę. Proponuję zacząć od "Na jagody" albo "Nasza szkapa".

rogi bolomirku ,masz rację ,piszę z błędami i co mi zrobisz ? dla mnie to bez znaczenia , ja mam zarabiać i to robię ,ty niestety na ulg wisisz /30 zł / tutaj też wisisz ,czyli w co zainwestujesz tam tracisz ,może to i dobrze ,ktoś musi być dawcą kapitału ,,,,,,,
    Dnia 2023-02-11 o godz. 10:01 ~ha napisał(a):
    > rogi bolomirku ,masz rację ,piszę z błędami i co mi zrobisz ? dla mnie to bez znaczenia , ja mam zarabiać i to robię ,ty niestety na ulg wisisz /30 zł / tutaj też wisisz ,czyli w co zainwestujesz tam tracisz ,może to i dobrze ,ktoś musi być dawcą kapitału ,,,,,,,

haahah taki z ciebie inwestor ze nie sprzedałeś po 15zł i żeby to odrobić kurs FOR musi wzrosnąć 200%. Co do 30zł na ULG to masz tu zdjęcie (sprzed kilku dni) i przestań gadać głupoty. Aha i jedna rada, zacznij od stawiania przecinka w odpowiednim miejscu, czyli zaraz po wyrazie i później spacja. To sprawi, że będziesz uchodził za mniejszego analfabetę.

https://i.imgur.com/RlC0d5V.png
    napisać możesz wszystko ,taka twoja uroda ,podobnie jak podszywanie się pod moją osobę ,dlatego twoja wiarygodności jest 0
    Jeteś zerem Panie ~Ha, nie napisałem tylko dałęm zrzut z ekranu to po pierwsze. Po drugie co ma moja uroda to treści na forum? Próbujesz być na siłę elokwentnym ale Ci nie wychodzi.
    faktem jest że ja nigdy pod nikogo się nie podszywałem ,ty TAK
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~ha [89.64.0.*]
    Dnia 2023-02-11 o godz. 10:57 ~ha napisał(a):
    > faktem jest że ja nigdy pod nikogo się nie podszywałem ,ty TAK

Nie masz nicka na prywatność. Będę chciał się z Ciebie śmiać to będę używał takiego nicka jaki mi się podoba.
    no cóż poziom wymiany poglądów = poziomowi adwersarza i jego wychowaniu ,żal rodziców i ich zmarnowanego czasu
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~ha [89.64.0.*]
    Dnia 2023-02-11 o godz. 11:30 ~ha napisał(a):
    > no cóż poziom wymiany poglądów = poziomowi adwersarza i jego wychowaniu ,żal rodziców i ich zmarnowanego czasu

"powiedziała nauczycielka polskiego w podstawówce użytkownika ~ha"
    Dobra kiś sobie tutaj dalej forumowy Stańczyku aka Gapliński z bankiera. Ja idę z synem na basen. Miłego weekendu.
    Dnia 2023-02-11 o godz. 11:41 ~Bolomir napisał(a):
    > Dobra kiś sobie tutaj dalej forumowy Stańczyku aka Gapliński z bankiera. Ja idę z synem na basen. Miłego weekendu.

Cytuje bo moder usówa, gdy nazywam Cie jak w powyższym poście.
    odpowiedz nawet nie mi ,sam sobie uczciwie czy faktycznie to co robisz jest etyczne ? popatrz w lustro i pomyśl
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Obserwator [80.238.118.*]
    @Bolomir, tak z ciekawości bez złośliwości, faktycznie zebrałeś z taką średnią czy jednak trochę podkoloryzowałeś rzeczywistość kręcąc kółeczka? :)
    Dnia 2023-02-11 o godz. 13:03 ~Obserwator napisał(a):
    > @Bolomir, tak z ciekawości bez złośliwości, faktycznie zebrałeś z taką średnią czy jednak trochę podkoloryzowałeś rzeczywistość kręcąc kółeczka? :)

Zbierałem mniej więcej od grudnia, kiedy ludzie robili optymalizacje podatkową. Średnią miałem nawet niższą ale ostatnie 10k kupiłem jakieś niecałe 2tyg temu po kursie 5.40-5.50.

Pozdrawiam.
    Bolomir
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    No przecież każdy wzrost zasypywany jest groszowymi ilościami akcji xD

Nie widzisz tego?
    Jakie minusy na giełdzie
    Spójrz sobie na bloober
    Cd projekt
    Wszystko rośnie
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    wypierpapier funduszowa hieno

obyscie stracili wszystkie pieniadze swoich klientów,

tego wam k***sy rzyczę

za to cale zło które normalnym ludziom wyrzadzcie
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Pawcio [5.173.1.*]
    "Życzę" tak na przyszłość... wig -2.5%, najsłabsza sesja od kilku miesięcy, 70% spółek minusuje a wy się doszukujecie ingerencji fundów... no no...
    info z 03 02 2023 od tfi agio fakt że to drobiazg wykazany ,tylko co /pod stołem/?
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Czy [5.172.239.*]
    Dnia 2023-02-10 o godz. 12:47 ~janekfranek napisał(a):
    > Akcjonariat przywraca mi wiarę w ludzi :) Nie dadzą spółce wyjśc z szamba za te wszystki przekręty i kłamstwa :D
    > Bardzo dobrze. Trzmać się jak najdalej od teog badziewia!

może być gorzej ,raczej nie ,gdyby zeszło do 4 to byłby problem ,
    a tak spadło to i urośnie ,fajna dziewczyna mus się pojawić i będzie cacy .
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Pawcio [5.173.1.*]
    Tu nie chodzi o to, że będzie gorzej... że to spadnie na 3zł czy coś w ten deseń... chodzi o to, że tu jest taki marazm i nuda aż piszczy...
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~prezes [5.173.224.*]
    Odkąd prezes zadeklarował, że nowe ip (jakim okazało się być front mission) jest kilka razy większe od HOUSE OF THE DEAD - przestałem traktowac ta spółkę poważnie. House wydany bez pistoleta i z tak naprawdę zrypanym sterowaniem, sprzedał się o wiele lepiej niż FM... Teraz prezes zapowiada kolejne bombastyczne IP - jestem ciekaw co tam wyciągną ze skrzyni z zakurzonymi - zapomnianymi grami?
    Mówiąc krótko - tu nie będzie mega tytułu, który przeskaluje kapitalizacji spółki - trzeba czekać aż ilość wydanych średniaków będzie na tyle duża, że zbierze się te 20 mln zysku na rok - wtedy ten papier ruszy. Póki co za duzy free float, brak mocnego akcjonariatu, prezes bajerant, brak własnych IP - ot solidny średniak na rynku, nic więcej...
    A twoja analiza dotyczy 1 we
    Jesteś geniuszem, trzeba Ci przyznać, szapo na
    To Ty powinieneś być prezesem forka

Widzisz więcej w krótszym czasie i nie trzeba Ci żadnych danych liczbowych xD
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~prezes [5.173.224.*]
    Dnia 2023-02-11 o godz. 16:17 ~Nienajnowszy napisał(a):
    > A twoja analiza dotyczy 1 we
    > > Jesteś geniuszem, trzeba Ci przyznać, szapo na
    > > To Ty powinieneś być prezesem forka
    > >
    > > Widzisz więcej w krótszym czasie i nie trzeba Ci żadnych danych liczbowych xD

Ja jestem prezesem mojej firmy, forka bym sie nie nadawał bo nie mam kontaktów w Japonii.
    Nie jestem geniuszem ale jak usłyszałem, że sławne IP to font mission (tak sławne, że wszyscy musieli w wikipedii szukac o co chodzi) i że prezes mówi, że to cud kilka razy większy od HOTD, to złapałem sie za głowę, a jak wyglądała sprzedaż FM na switchu każdy widział. Rynek poza Japonią nawet tego nie zauważył.
    Jeżeli zaś twierdzisz, że tu będzie jakiś tytuł, który wywali spółkę w kosmos... ok. Ja tak nie uważam. Moim zdaniem to dobra spółka, ale nie widzę powodów na huraganowe wzrosty. Nie po tym jak HOTD i FM okazały się kapiszonami.

• Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Eeeej!
    Ja mieszkałem w Japonii (Osaka) przez jakiś czas. Znam japoński, znam trochę ludzi...przejmujemy firmę? :)
    Przynajmniej akcjonariat by wiedział, na czym stoi, bo akurat ja się kłamstwem brzydzę...
  • Re: Ach...piękny dzień :D Autor: ~Obserwator [185.152.123.*]
    No to sam widzisz, do przejęcia potrzeba jeszcze trochę akcji więc nie wysmiewaj tych co dobierają, bo zaraz będziesz zabiegać o te głosy! Nigdy w Japonii nie byłem, ale piłem sake, wystarczy na kompetencje do rady nadzorczej?
    Wystarczy

Ament
[x]
FOREVEREN -0,40% 2,47 2025-12-12 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.