• Gdzie jest Pantaran? Autor: ~WaszMość [77.87.7.*]
    Może byś coś fajnego napisał? Jakiś eseik?! Gdzie ten poeta co grał pod zmiany nazwy Spółek, wcześniej m.in. pod polski lek na covid? Gdzie jesteś Mistrzu? Natchnij nas do boju!
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Ok [5.173.113.*]
    To był pantyran
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Jacobb [188.146.204.*]
    A co on winny w tym wszystkim. Do Wcześniaka i całej reszty cymba..ów miej pretensje . Nikt takiego czegoś nie mógł przewidzieć. Ciekawe co na to Sokół:))))))
    Tak tu nas wszystkich zaprawili ,że aż śmiać mi się chce . No ale cóż, prawdziwe fortuny upadały i się podnosiły więc trzeba lizać rany na innych papierkach
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Wojciech1986 [188.33.232.*]
    Na co tu teraz można czekać? Bo tego ochłapu co mi został nie będę nawet sprzedawał, to już nie robi różnicy. Na pewno Maklerrr może mnie pocieszy?. Mi wstyd przed żoną i córką czy znajomymi
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Maklerrrr [31.61.249.*]
    Wojtku po ostatnich informacjach płynących ze spółki, jakże odmiennych od oczekiwanych dalej dostrzegam powody do skrajnego optymizmu:)
    Plany gier ze studiem Flint Arts okazały się totalnym "niewypałem"
    Wina zapewne leży gdzieś po środku, jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze.
    Nowy zarząd, trochę ich już było :)
    obrał nową strategię, ruszyła rekrutacja do własnego zespołu, na stole leży ciekawy projekt pod tytułem "Narcos" może tym razem się uda :)
    Zawsze można zamknąć pozycję na stracie, wiele osób zapewne tak zrobiło, ja zostaję na pokładzie naszej "łajby" do samego końca.
    Według mojego zdania, gożej już nie będzie!
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Donito [188.146.77.*]
    Gożej nie ale gorzej tak.
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Maklerrrr [31.61.183.*]
    Co się czepiasz dyslektyka :)
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~aaaaaaaaaaaaa [178.42.14.*]
    Jak to śpiewał Zenek: "param pamp pam, para para oołlooo, oołłooo oołoo, życie ze mną gra w pokera".
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Jutro oczy zielone !
  • Re: Gdzie jest Pantaran? Autor: ~Olaf [138.199.59.*]
    Z żeglarzem mega inwestorem pewnie dryfują na katamaranie za kasę zarobiona na Inno gene i truegames :):):)
[x]
TRUEGS 0,36% 0,28 2026-05-22 11:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.