Może byś coś fajnego napisał? Jakiś eseik?! Gdzie ten poeta co grał pod zmiany nazwy Spółek, wcześniej m.in. pod polski lek na covid? Gdzie jesteś Mistrzu? Natchnij nas do boju!
A co on winny w tym wszystkim. Do Wcześniaka i całej reszty cymba..ów miej pretensje . Nikt takiego czegoś nie mógł przewidzieć. Ciekawe co na to Sokół:))))))
Tak tu nas wszystkich zaprawili ,że aż śmiać mi się chce . No ale cóż, prawdziwe fortuny upadały i się podnosiły więc trzeba lizać rany na innych papierkach
Na co tu teraz można czekać? Bo tego ochłapu co mi został nie będę nawet sprzedawał, to już nie robi różnicy. Na pewno Maklerrr może mnie pocieszy?. Mi wstyd przed żoną i córką czy znajomymi
Wojtku po ostatnich informacjach płynących ze spółki, jakże odmiennych od oczekiwanych dalej dostrzegam powody do skrajnego optymizmu:)
Plany gier ze studiem Flint Arts okazały się totalnym "niewypałem"
Wina zapewne leży gdzieś po środku, jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze.
Nowy zarząd, trochę ich już było :)
obrał nową strategię, ruszyła rekrutacja do własnego zespołu, na stole leży ciekawy projekt pod tytułem "Narcos" może tym razem się uda :)
Zawsze można zamknąć pozycję na stracie, wiele osób zapewne tak zrobiło, ja zostaję na pokładzie naszej "łajby" do samego końca.
Według mojego zdania, gożej już nie będzie!