I nie zmieni się nic do tego czasu. Tak było w 2020,2021 i 2022 roku to INVENTION był katalizatorem wzrostów SOFTBLUE.
Wystarczy prześledzić historię notowań np. z października 2021, lipca/sierpnia 2020 itp..
Przebicie na INVENTION 50-60 gr to SBE 40 groszy
INM 70-80 gr --> SBE 50-60
INM 0,9-1,5 pln --> SBE 0,7 - 1,0 pln
INM >2 PLN --> SBE 1,2-1,5 PLN
Kto chce zapisac sobie w kajeciku :)
To INM buduje CBR za 40 mln i to w INM zainwestował kesz.
Trollu na kolana i proś żebraj o cudze akcję bez przychodu s? Hahaha są w softblue który sponsoruje 8 milionów włożył i to bez zabezpieczenia w ten biznes czyli sam widzi że lepiej ciągnąć invention niż innolot
5:33 a troll Ta na forum inventiona i tutaj żebrze o cudze haha wytrzyj kinol i podciagnij mokre kalesony..musisz być silny by ogarnąć te poziomy jakie będą na inventionie juz niedługo...
Zadłużony ? Pożyczka 8 mln w Sofblue nie zabezpieczona więc widać kolejny raz CO JEST PRIORYTETEM dla Kieruli :)
Co ty zabezpieczać ? Pożyczka a akcji wywalonych ze słupa które były za darmo i o wszystkim na walnym wydmuszki decyduje sbe
Będziesz miał scalenie przejdziesz 0.2 na inm
Nie po to słup upychał po 0.25 i się cieszył
Nie trollu Ta to ja z ciebie drwie i mam bękę od ponad 2 lat, w lipcu wtopiarzy z 4Mass minie 3 lata jak pokazales jakim jestes nieudacznikuem gieldowym, klamcą i manipulantem hahaha
A teraz to ty musisz o 6 rano żebrać o moją atencję :)
Pięknie żebrzesz do nocy
Przegrywie przynajmniej słówek się nauczysz dzięki mnie
Fabryka lewych espi jutro pokazuje ile fv wystawiła za produkt który już od 2020 miał hulać po Europie Azji i Ameryce hahaha