• Trzymać akcje info w drodze Autor: ~Maxmin [83.8.141.*]
    Coś jest na rzeczy, obrót nie rośnie bez powodu.
  • Re: Trzymać akcje info w drodze Autor: ~Maxmin [83.8.141.*]
    Ten salon jest warty 57 mln a BAH ma takich 4
    https://epoznan.pl/news-news-136692-poznanski_dealer_bmw_zglosil_wniosek_o_upadlosc
  • Re: Trzymać akcje info w drodze Autor: paaulinka [213.238.66.*]
    Dopisz jeszcze coś o wekslach. Będzie brzmiało bogaciej.
  • Re: Trzymać akcje info w drodze Autor: ~Maxmin [83.8.141.*]
    Żeby było biedniej to mogę napisać o kółkach po 3 grosze przy obrocie 250 zł
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Trzymać akcje info w drodze Autor: ~LechuBrd [188.146.204.*]
    Znów mnie ubrali i dokupiłem dzisiaj za 20 koła :) po taniości.
    Dużo ludzi na forum oznacza, że coś się będzie działo. I zaraz widzę te wpisy
    powiesili was na hakach :) Przypominam jak coś upchnęli do 16;02 - niecałe 380 000 szt.
    Liczba wszystkich akcji: 41,551,852 akcji :)
    No i Paulinka zapewne dzisiaj zrobiła interes życia na kółeczku :)
    I wszyscy szczęśliwi. Ja powieszony, Paula zarobiona a i trolki mają pożywkę.
    Czekamy dalej :) Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Kowala (chyba ziomek z Wawy)
    Wszyscy po Tobie jadą a ja lubię i szanuje Twój optymizm. Jak coś obaj będziemy w plecy :)
    Jest ryzyko - jest zabawa :) Powodzenia

• Re: Trzymać akcje info w drodze Autor: paaulinka [213.238.66.*]
    Trochę źle rozumujesz, z tym interesem życia. Ot, dziś dla mnie dzień jakich wiele było na spółce, utwierdzający w tym, że obrana strategie nie jest zła. Czy sprzedawca samochodów robi interes życia sprzedając w ciągu dnia 2 auta? Nie! Ale gdy takich transakcji wykona kilkadziesiąt, czy kilkaset w ciągu roku to i owszem. Ale może on postawić na inną strategię sprzedaży. Czekać na klienta który od razu kupi od niego wszystkie samochody.Wtedy będzie cool dla ciebie? Wtedy będzie super sprzedawcą? Bo dla Kowala tak, on codziennie po 100, czy 200 zł się nie schyla. Musi leżeć na ulicy cała kasetka załadowana pięćsetkami.
[x]
BAHOLDING -6,43% 0,10 2023-10-03 15:01:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.