• anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~śżc [178.235.178.*]
    jak SFN latało po 1 zł - 1,50 zł pisałem że warto kupować to w odpowiedzi słyszałem, że jestem naganiaczem, że chcę opchnąć swój papier, że to frajerska spółka bez płynności, że nie zakończą projektu z UE, że obsługa klienta fatalna, że to Januszex, że lecimy na 50 gr itp itd.

teraz kurs jest 3x wyżej i co? i dalej większość komentarzy w takim tonie, chociaż widać już jak na dłoni, że na spółce można było (a może i nadal można będzie) pięknie zarobić

wytłumaczy mi ktoś po co te osoby piszą takie posty? chcą zbić kurs i kupić taniej? przecież miały kurs i po 80 gr (a w okolicach 1 zł przez jakiś rok kalendarzowy) i krytykowanie wyglądało identycznie, więc nie mam wątpliwości, że nie o kupowanie akcji taniej tu chodzi
  • Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~ddd [185.151.75.*]
    masz całkowita rację,
    A tych paru bywalców na forum spółki której nie maja, zawsze mnie rozbawiało.
    coz w pierwszej kolejności naganiacze na inne super okazje... czyli ugrzęźli gdzieś na amen,
    w drugiej ci co sprzedali tanio i teraz żal d... ściska
    i paru takich co to tu to tam swoją madrościa i wiedza chcą zabłysnąc pisząc z pozycji absolutnych krezusów i znawców termatu.. najczęściej w okolichac studiów pierwszego roku gdzie z kapitałem krucho za to EGO w kosmosie :)

• Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~Gaguxx [46.205.128.*]
    Ja mam od 2018 r. Miałem po ponad 2 i tak dobierałem aż usrednilem do 1,0xxx i teraz spokojnie czekam by oddać ze 6 zł No może 5zl…
  • Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~Mrt [188.147.108.*]
    Koniec
  • Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~Taki [46.205.128.*]
    Co koniec? Akcje do sprzedaży się skończyły? Podbija jeszcze o 2 a może 4 zł i się odda. Na dziś to wartość dopiero 31 mln. Teoretycznie spokojnie 100% w gore powinno polecieć na te 60 baniek a to daje 8 zlociszy na akcjona :D
  • Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~J-23 [10.42.4.*]
    Dnia 2023-03-01 o godz. 09:26 ~Mrt napisał(a):
    > Koniec

KONIEC ??? czego wzrostów ?? skupu akcji ??
    coś faktycznie dziś nic się nie dzieje
    wczoraj i dziś na otwarciu były jakieś strachy po PKC i nic
  • Re: anty-naganianie trwa w najlepsze Autor: ~śżc [10.42.8.*]
    biorą poza rynkiem ile wlezie, na rynku też, ale tu mniej starają się podbijać cenę
[x]
SFERANET 0,00% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.