Orion z całym szacunkiem dla ciebie , ale chyba nie ma bardziej zainteresowanej osoby w Polsce od ciebie Fasingiem, sledze twoje komentarze już od wielu miesiecy. Wieokrotnie pisałeś jaki to Fasing ma potencjał wzrostowy i że tylko głupcy mogą sprzedawać a było to przy poziomach powyżej 20 zł. Powtarzałeś to jak mantre a kurs spółki pikował w dół. Mam wrażenie że sam należysz do animatorów tej spółki. Bez obrazy, taka tylko moja opinia.
z calym szacunkiem.............jest Pan w blędzie, opinia chybiona
mam FSG--------od 2-fix stąd moja aktywność. Sytuacja jest stresująca ----------bo nie sądzilem że tak można zdolować kurs. Okazuje się że można . DOBRZE POINFORMOWANY ---w pewnym czasie mial rację. Na GPW nie ma osób co nie popelniają blędów.
Mamy bessę , trend spadkowy na razie bez zmian ( potwierdzenia zmiany nie ma )
Co do zabiegów ,, animatorów,, ----poczytaj trafna opinię ,,,, seniora,,
Przy free float tak malym ( myslę że jest to ok. 10 % ) wszystko jest możliwe.
ps. dzisiaj animator ,, zaspal,, wolumen zero
pzdr
Orion, ja nie pisałem z pretensją do ciebie, każdy sam na własny rachunek podejmuje decyzje, nawet jeśli w koło wszyscy mówią "kupuj", i tak nie ucieknie się od odpowiedzialności za własne decyzje i straty. Po prstu trochę sie dziwie że osoby które wiele miesięcy interesują się spółką, śledzą doniesienia itp mogą się aż tak pomylić, w swoich publicznych komentarzach, trochę to dla mnie podejrzane.
Gdyby to bylo takie proste .............to każdy sprzedalby po 20-25 ,,,,,,,,,,,,,,a teraz odkupil he,he
Walor należy do jednych z lepszych na GPW ( ale dlugoterminowo ) ......... perspektywy ma ogromne
Są grupy............ mające jeszcze większą wiedzę-----stad m.in moim zdaniem TAKI KURS
do koszyczka sterowników lub szwagrów niewiele wpada
czytalem twoje posty i tez sadze ze jest to jedna z lepszych spolek na Gpw no moze tylko Mennica mym skromnym zdaniem jest lepsza.zycze powodzenia w inwestycjach i czekajmy na lepsze czasy
z PLA???????hmmm zgadza sie mennicy ff zabija ta spolke!!niesetety choc naprawde spolka sie rozwija wysmienicie.awaracajac do fasingu to powiem tak !!masz racje z trendem sie nie walaczy i pytanie jak dlugo jeszcze kurs bedzie zbijany przy znikomych obrotach.Miejmy nadzieje ze kiedys sie ten marazm zakonczy i bedzie powrót do ok 40 zl a moze wyzej.czas pokaze czy tak bedzie ..........
JAK KTOS BY POTRAFIL PRZEWIDZIEC TO BY SPRZEDAL PO 45 ODKUPIL PO 20 SPRZEDAL PO 30 I TERAZ PRAWDOPODOBNIE ODKUPYWAL BO OBROTY TAKIE ZE ODKUPIENIE TO NIE ZADANIE NA DNI ALE NA MIESIACE.
POD WZGLEDEM FUNDAMENTOW I PERSPEKTYW CENA 40 TO BYLA OKAZJA DO KUPNA!