• FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [91.94.208.*]
    wie ktoś może kto jest animatorem na tej spólce ? dzięki

• Re: FASING -pytanie ? Autor: ~Quinn [83.6.27.*]
    Orion z całym szacunkiem dla ciebie , ale chyba nie ma bardziej zainteresowanej osoby w Polsce od ciebie Fasingiem, sledze twoje komentarze już od wielu miesiecy. Wieokrotnie pisałeś jaki to Fasing ma potencjał wzrostowy i że tylko głupcy mogą sprzedawać a było to przy poziomach powyżej 20 zł. Powtarzałeś to jak mantre a kurs spółki pikował w dół. Mam wrażenie że sam należysz do animatorów tej spółki. Bez obrazy, taka tylko moja opinia.
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~Kasiarz [217.153.254.*]
    to mnie też dopisz do tej listy :)
    i na Synthosie i Orlenie też jestem animatorem
    Tak Kasiarz, masz oczywiscie racje, przepraszam że zapomniałem o tobie ;-)
    Ciebie też bym podejrzewał o animacje na kursie ;-)
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [87.96.44.*]
    do Quinn

z calym szacunkiem.............jest Pan w blędzie, opinia chybiona

mam FSG--------od 2-fix stąd moja aktywność. Sytuacja jest stresująca ----------bo nie sądzilem że tak można zdolować kurs. Okazuje się że można . DOBRZE POINFORMOWANY ---w pewnym czasie mial rację. Na GPW nie ma osób co nie popelniają blędów.

Mamy bessę , trend spadkowy na razie bez zmian ( potwierdzenia zmiany nie ma )
    Co do zabiegów ,, animatorów,, ----poczytaj trafna opinię ,,,, seniora,,

Przy free float tak malym ( myslę że jest to ok. 10 % ) wszystko jest możliwe.

ps. dzisiaj animator ,, zaspal,, wolumen zero
    pzdr
    Orion, ja nie pisałem z pretensją do ciebie, każdy sam na własny rachunek podejmuje decyzje, nawet jeśli w koło wszyscy mówią "kupuj", i tak nie ucieknie się od odpowiedzialności za własne decyzje i straty. Po prstu trochę sie dziwie że osoby które wiele miesięcy interesują się spółką, śledzą doniesienia itp mogą się aż tak pomylić, w swoich publicznych komentarzach, trochę to dla mnie podejrzane.
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~Admiral Liath [217.98.38.*]
    Na 95 % spolkach sa takie pomylki . bessa
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [91.94.134.*]
    j.w

Gdyby to bylo takie proste .............to każdy sprzedalby po 20-25 ,,,,,,,,,,,,,,a teraz odkupil he,he

Walor należy do jednych z lepszych na GPW ( ale dlugoterminowo ) ......... perspektywy ma ogromne
    Są grupy............ mające jeszcze większą wiedzę-----stad m.in moim zdaniem TAKI KURS
    do koszyczka sterowników lub szwagrów niewiele wpada
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~do oroiona [84.202.223.*]
    czytalem twoje posty i tez sadze ze jest to jedna z lepszych spolek na Gpw no moze tylko Mennica mym skromnym zdaniem jest lepsza.zycze powodzenia w inwestycjach i czekajmy na lepsze czasy
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [91.94.134.*]
    MENNICA ---pewnie lepsza ale ff -----prawie zerowy ( vide --akcjonariat )

FASING ----------------- czeka na swój czas ( a..........ja czekam na powtórkę z PLA .........

ps. z trendem się nie walczy ( do zmiany , którego moim zdaniem jeszcze .....daleko )

pozdrawiam
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~do oriona [84.202.223.*]
    z PLA???????hmmm zgadza sie mennicy ff zabija ta spolke!!niesetety choc naprawde spolka sie rozwija wysmienicie.awaracajac do fasingu to powiem tak !!masz racje z trendem sie nie walaczy i pytanie jak dlugo jeszcze kurs bedzie zbijany przy znikomych obrotach.Miejmy nadzieje ze kiedys sie ten marazm zakonczy i bedzie powrót do ok 40 zl a moze wyzej.czas pokaze czy tak bedzie ..........
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [91.94.199.*]
    wyniki .........a potem zobaczymy
    ciekawe czy podadzą jakąkolwiek informację z............. ,, prezentacji,,---- kontynentalnych ?
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: orion2244 [91.94.85.*]
    ods

Z BGK nie stracilem............czekamy dalej.

REMAKE OF PLA.......................na FSG
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~CZARNOZLOTY [213.134.151.*]
    JAK KTOS BY POTRAFIL PRZEWIDZIEC TO BY SPRZEDAL PO 45 ODKUPIL PO 20 SPRZEDAL PO 30 I TERAZ PRAWDOPODOBNIE ODKUPYWAL BO OBROTY TAKIE ZE ODKUPIENIE TO NIE ZADANIE NA DNI ALE NA MIESIACE.
    POD WZGLEDEM FUNDAMENTOW I PERSPEKTYW CENA 40 TO BYLA OKAZJA DO KUPNA!

• Re: FASING -pytanie ? Autor: ~Zuza wymiata [213.134.160.*]
    Ja się też nie spodziewałem - teraz rządzi tłum.
    Ciekawe jaki kurs za pół roku.
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~ameryk@777 [89.229.29.*]
    tłum jaki tłum na fasingu?
  • Re: FASING -pytanie ? Autor: ~fsg [86.63.148.*]
    animacja I LIGA
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-08 16:05:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.