widocznie malo bo ciągle ty nadajesz nie pisząc nic nowego smieszne teksty sąd czeka zegar tyka masz cos innego ?
zmieniles nik z maksa na maxfe i niedlugo zniknie twoj nik z forum i bedzie nastepny jak twoj fundek zebral papier to kolejny twoj nowy nik bedzie pisal jak jest dobrze :)))
Ja reprezentuje tutaj Akcjonariusza GPW S.A. oraz Głównego Akcjonariusza Taxus Fund S.A. i jestem całkowicie niezależny będę robił wszystko na co pozwala mi Konstytucja i inne prawa w tym kraju.
Chce zaciągnąć obecny Zarząd GPW S.A przed obliczę Niezawisłego Sądu m.in. a może Prokuratora jak się okaże że duże nierpawidłowości są w postępowaniu cywilnym pożyjemy zobaczymy.
Nie pisz głupot proszę bo zabierasz mi czas i wprowadzasz zamęt wśród innych użytkowników forum
Dnia 2023-02-12 o godz. 00:18 ~grzesiekRS napisał(a): > Jeden trol poszedł przyszedł drugi a może to ten sam tylko pod innym nickiem. Pora się leczyć
Radził bym Ci anonimowy Użytkowniku Forum Bankier ważyć słowa. Nie strzelam zwyczajowo z armaty do wron w szczególności mi szkoda drobnych ciułaczy ale jak mnie zmotywujesz to poczujesz moją rękę na klawiaturze GPW S.A. czuję co chwilę mą rękę na klawiaturze ....
Zapraszam do dyskusji na Linkedin lub Twitterze zobaczymy kto jest kto
Jak masz jaja i chce się zmierzyć 1:1 ma argumenty zapraszam
Na razie były przewodniczący Rady Nadzorczej GPW S.A. Pan Wojciech Negel dostaje merytoryczny łomot chcesz i ty - zapraszam...
Dnia 2023-02-13 o godz. 14:10 ~LESZCZ napisał(a): > Idz tam skąd przyszedłeś bo zaśmiecasz to forum
Choć poklikamy gdzie wolisz Linkedin czy na Twitterze
Ja jestem tu już na stałe i co mi zrobisz popłaczesz się że mam inne zdanie niż Ty .... Czy pohejtujesz Taxusa dalej a to spółka twarda jak kamień wiele przeszła i wiele jeszcze zniesie... Co mi zrobisz.... Pytanie co ja mogę prawnie zrobić Tobie bo przekraczasz przyjęte normy .... Jak taki jesteś cwaniak choć poklikamy zobaczymy kto ty jesteś....
Choć poklikamy na linkedin - zapraszam merytoryczny łomot gwarantowany .... choć zabawie się z tobą
Jak byś miał gdzieś pod ręką Panią Rzecznik GPW S.A. Ninę Vincenz - Krajewską to daj jej znaka że zaproszenei na debatę czeka mam sporo pytań do niej...