Jeżeli dodadzą demo z lektorami anglieskimi to myślę, że będzie rakieta na steam. Jestem i tak w szoku, że i tak jest tak wysoko. Szczerze to nie wyobrażam sobie żebym chciał pograć w grę np po czesku z napisami po angielsku. Tutaj pomimo tego i tak zainteresowanie jest ogromne.
No nie wiem, włącz sobię grę z pełnym udzwiękowieniem tylko po niemiecku i do tego napisy po angielsku. Mnie takie rzeczy męczą i wolę dużo bardziej full english niż takie kombinacje.
Kimono ma rację, ver ang jest konieczna do szerszych zasięgów. Nie mówimy tu o dubbingu tylko o wersji ang.
Spodziewałem się dwóch wersji do wyboru (ang i pl )na steamie już przy pierwszym demo
Na wishlist już 1027. Zainteresowanie grą jest duże i nie mam żadnych wątpliwości że to wypali więc pozostaje tylko cierpliwie czekać. Zobaczymy co pokażą w raporcie a może pozytywnie zaskoczyć
Dokładnie. Myślę, że jak dodadzą wersję z full audio po angielsku to też dużo większy ruch zrobi się na youtubie. Dla nas wersja polska wygląda wspaniale, ale jeżeli zamienimy strony i z tej perspektywy miałbym zrobić recenzję dema gry z audio po węgiersku i do tego napisy po angielsku to chyba bym zrezygnował i poczekał.
Kimono chyba po prostu jeszcze nie mają angielskich lektorów i tyle. Na bank sporo zapłacili za polski dubbing, a my tu na oparach gotówki i kredytach jedziemy... Raport za 4 kwartał pomimo dużej sprzedaży z gier w promocji będzie pewnie zawierał też duże koszty związane z grą... Oby siana wystarczyło bo widać że się gra zwróci kilkukrotnie (ale tania jak gry z PLW to ona raczej nie będzie)