• urojenia fantasy max-f a może jesteś Napoleonem ? Autor: ~1kwiecien [89.64.7.*]
    ciągle to samo skrzywienie-- nieprawidłowości -- dziecko platformy ?
  • Re: urojenia fantasy max-f a może jesteś Napoleonem ? Autor: ~LESZCZ [77.115.108.*]
    01.06.218 ostatnie notowanie tego śmiecia a ten po latach przyszedł tutaj się wypłakiwać i zaśmiecać forum .
  • Re: urojenia fantasy max-f a może jesteś Napoleonem ? Autor: max-r [78.154.67.*]
    Dnia 2023-02-05 o godz. 14:01 ~LESZCZ napisał(a):
    > 01.06.218 ostatnie notowanie tego śmiecia a ten po latach przyszedł tutaj się wypłakiwać i zaśmiecać forum .

Ostrzegam Cię po raz ostatni żebyś ważył słowa
    Ja rzadko ,,strzelam do wron z armaty" ale czasem mi się zdarzy stracić cierpliwość
    Poczytaj historie Taxus może się czegoś nauczysz jak działa Zarząd GPW S.A. zanim będziesz wydawał pochopne opinie
  • Re: urojenia fantasy max-f a może jesteś Napoleonem ? Autor: ~1kwiecien [89.64.7.*]
    max-f jak zawsze marzy by wszystkie sprawy oddać do sądu :))))
    ciekawe kiedy dopatrzy sie łamania prawa na tym forum
    i będzie marzył o sądzie :))))

• Re: urojenia fantasy max-f a może jesteś Napoleonem ? Autor: max-r [78.154.67.*]
    Dnia 2023-02-06 o godz. 11:08 ~1kwiecien napisał(a):
    > max-f jak zawsze marzy by wszystkie sprawy oddać do sądu :))))
    > ciekawe kiedy dopatrzy sie łamania prawa na tym forum
    > i będzie marzył o sądzie :))))
    >

Chłopie ja nie mam serca małych ciułaczy po Sądach ciągać musiał byś mi bardzo za skórę zajść
    Zwracam Ci uwagę iż krytyka musi być merytoryczna a nie pisana pod wpływem chwili i emocji
    Jeszcze wiele wątków na GPW S.A. przed nami .....
    Pożyjemy zobaczymy co się wydarzy

• Re: konkluzja Autor: ~jw [79.191.246.*]
    masz rację , jesteś papuga to wiesz co piszesz . będziemy śledzić rozwój sytuacji ,/ tylko słoń może nadepnąć mrówkę niestety
  • Re: konkluzja Autor: max-r [78.154.67.*]
    Tak to walka Dawida z Goliatem obecnie, jadą z pozycji dominującej nikt nie kontroluje co robią faktycznie
    ale Rynek się budzi i się zgłaszają następne Kancelarię chcące pomóc / zarobić na roszczeniach do GPW S.A.

Jak dołączy chociaż część spółek z ASO do walki o godne Funkcjonowanie na ASO - Prawo do Niezawisłego Sądu przeciw GPW S.A. wprost- będzie lepiej - pożyjemy zobaczymy

Dla Akcjonariuszy mniejszościowych wszystkich Spółek z ASO to też będzie lepiej bo teraz jest Patologia i Terror GPW S.A. wprost

Ale to ja podejmuję finalnie decyzję i podpisuję wszystkie Pisma są ostre ....

Czekam obecnie co zrobi NIK oni tam lubią jak ktoś nie przestrzega Prawa

Ta historia mnie motywuje że warto walczyć potem inni dołączą jeżeli sprawa jest słuszna

https://www.linkedin.com/posts/krzysztof-bzymek-48765577_mahatma-gandhi-warto-pozna%C4%87-pe%C5%82n%C4%85-histori%C4%99-activity-7009158130974494720-VODI?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Jak by ktoś chciał ze mną pogadać lub coś pomóc w sprawie zapraszam do kontaktu na Linkedin
  • Re: konkluzja Autor: ~wuj91 [185.152.122.*]
    (...)
    >
    > Czekam obecnie co zrobi NIK oni tam lubią jak ktoś nie przestrzega Prawa
    >

a ja wolę jak się stosuje prawo a nie przestrzega !
    bo wtedy trzeba przed kimś / czymś przestrzegać :)
    Com napisał, tom napisał
  • Re: konkluzja Autor: ~wuj91 [185.152.122.*]
    Dnia 2023-02-06 o godz. 12:01 max-r napisał(a):
    > Com napisał, tom napisał

przepadło :)
  • Re: konkluzja Autor: ~jw [79.191.246.*]
    max-r czy znasz może sprawę przekrętu na spółce CEDC ? to były Himalaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt za to nie beknął !!!!
    Dnia 2023-02-06 o godz. 12:08 ~jw napisał(a):
    > max-r czy znasz może sprawę przekrętu na spółce CEDC ? to były Himalaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt za to nie beknął !!!!

Po kolei bo nie damy rady, nie mogę się rozpraszać jak trochę Napoleon :) muszę zaplanować kampanie i ją przeprowadzić a Przeciwnik trudny, bez honoru a jego wojska sieją terror na rynku, zasobny oraz z armią stoi na górze ... ale już widzę te wojska NIK szykujące się do natarcia niosące chorągwie z Prawem na przedzie .... ;) - opisz mi sprawę na info@taxusfund.pl wrócimy do niej za kilka miesięcy
  • Re: konkluzja Autor: ~1kwiecien [89.64.7.*]
    pamietasz tuska i podatek od kopalin na kghm kupe milionów wyludzili
    i jak myslisz że ty napoleon bedziesz walczyl z każdym ?
    jak nie masz kolegów to jesteś marzycielem i zwodzicielem
    klepać możesz ciągle to samo ale już przynudzasz zbawco świata
    Dnia 2023-02-06 o godz. 12:52 ~1kwiecien napisał(a):
    > pamietasz tuska i podatek od kopalin na kghm kupe milionów wyludzili
    > i jak myslisz że ty napoleon bedziesz walczyl z każdym ?
    > jak nie masz kolegów to jesteś marzycielem i zwodzicielem
    > klepać możesz ciągle to samo ale już przynudzasz zbawco świata

Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front
    Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz ....
    Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ...
    Choć jestem za wolnością słowa

• Re: konkluzja Autor: ~1kwiecien [89.64.7.*]

Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front
    Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz ....
    Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ...
    Choć jestem za wolnością słowa

Pokaż tą różnicę
    ty wiesz co piszesz ? a ja wiem co piszę
    Dnia 2023-02-06 o godz. 13:18 ~1kwiecien napisał(a):
    >
    > Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front
    > Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz ....
    > Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ...
    > Choć jestem za wolnością słowa
    >
    > Pokaż tą różnicę
    > ty wiesz co piszesz ? a ja wiem co piszę

Mistrzu daj żyć ja mam na prawdę ważne sprawy dla całego Rynku do zrobienia a nie udawadnianiami Ci że białe jest białe

Masz rację już to Ci pisałem, jesteś najmądrzejszy na tym forum

Koniec - przyznaję się - ja pisze głupoty ty najmądrzejsze frazesy w Polsce

• Re: będzie hicior Autor: ~jw [79.191.246.*]
    max ....przewidywana bomba inf. , to gdzie postawić koszyk 28,29 ?............................................ hę?
  • Re: będzie hicior Autor: max-r [78.154.67.*]
    Rubta co chceta - doradztwo inwestycyjne jest licencjonowane a wątki jeszcze chwila jak NIK wejdzie będzie może ABW a może i CBA przeglądać... radził bym działać zgodnie z prawem na forum...

Poczytajcie komunikaty Taxusa np. ten

https://newconnect.pl/komunikat?geru_id=203623&title=Wniesienie+odwo%C5%82ania+od+decyzji+GPW+S.A.+wraz+z+stanowiskiem+G%C5%82%C3%B3wnego+Akcjonariusza+Taxus+Fund+S.A.+w+sprawie+b%C4%99d%C4%85cego+jednocze%C5%9Bnie+Akcjonariuszem+GPW+S.A.

co jest nie tak na rynku .....
    Co GPW S.A. wymuszała od Emitentów ASO a Taxus się postawił jako pierwszy i zrobił inaczej - od taka zagadka . ?
[x]
GPW 0,67% 60,10 2025-10-30 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.