Dnia 2023-02-05 o godz. 14:01 ~LESZCZ napisał(a): > 01.06.218 ostatnie notowanie tego śmiecia a ten po latach przyszedł tutaj się wypłakiwać i zaśmiecać forum .
Ostrzegam Cię po raz ostatni żebyś ważył słowa Ja rzadko ,,strzelam do wron z armaty" ale czasem mi się zdarzy stracić cierpliwość Poczytaj historie Taxus może się czegoś nauczysz jak działa Zarząd GPW S.A. zanim będziesz wydawał pochopne opinie
Dnia 2023-02-06 o godz. 11:08 ~1kwiecien napisał(a): > max-f jak zawsze marzy by wszystkie sprawy oddać do sądu :)))) > ciekawe kiedy dopatrzy sie łamania prawa na tym forum > i będzie marzył o sądzie :)))) >
Chłopie ja nie mam serca małych ciułaczy po Sądach ciągać musiał byś mi bardzo za skórę zajść Zwracam Ci uwagę iż krytyka musi być merytoryczna a nie pisana pod wpływem chwili i emocji Jeszcze wiele wątków na GPW S.A. przed nami ..... Pożyjemy zobaczymy co się wydarzy
Tak to walka Dawida z Goliatem obecnie, jadą z pozycji dominującej nikt nie kontroluje co robią faktycznie ale Rynek się budzi i się zgłaszają następne Kancelarię chcące pomóc / zarobić na roszczeniach do GPW S.A.
Jak dołączy chociaż część spółek z ASO do walki o godne Funkcjonowanie na ASO - Prawo do Niezawisłego Sądu przeciw GPW S.A. wprost- będzie lepiej - pożyjemy zobaczymy
Dla Akcjonariuszy mniejszościowych wszystkich Spółek z ASO to też będzie lepiej bo teraz jest Patologia i Terror GPW S.A. wprost
Ale to ja podejmuję finalnie decyzję i podpisuję wszystkie Pisma są ostre ....
Czekam obecnie co zrobi NIK oni tam lubią jak ktoś nie przestrzega Prawa
Dnia 2023-02-06 o godz. 12:08 ~jw napisał(a): > max-r czy znasz może sprawę przekrętu na spółce CEDC ? to były Himalaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt za to nie beknął !!!!
Po kolei bo nie damy rady, nie mogę się rozpraszać jak trochę Napoleon :) muszę zaplanować kampanie i ją przeprowadzić a Przeciwnik trudny, bez honoru a jego wojska sieją terror na rynku, zasobny oraz z armią stoi na górze ... ale już widzę te wojska NIK szykujące się do natarcia niosące chorągwie z Prawem na przedzie .... ;) - opisz mi sprawę na info@taxusfund.pl wrócimy do niej za kilka miesięcy
pamietasz tuska i podatek od kopalin na kghm kupe milionów wyludzili i jak myslisz że ty napoleon bedziesz walczyl z każdym ? jak nie masz kolegów to jesteś marzycielem i zwodzicielem klepać możesz ciągle to samo ale już przynudzasz zbawco świata
Dnia 2023-02-06 o godz. 12:52 ~1kwiecien napisał(a): > pamietasz tuska i podatek od kopalin na kghm kupe milionów wyludzili > i jak myslisz że ty napoleon bedziesz walczyl z każdym ? > jak nie masz kolegów to jesteś marzycielem i zwodzicielem > klepać możesz ciągle to samo ale już przynudzasz zbawco świata
Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz .... Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ... Choć jestem za wolnością słowa
Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz .... Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ... Choć jestem za wolnością słowa
Pokaż tą różnicę ty wiesz co piszesz ? a ja wiem co piszę
Dnia 2023-02-06 o godz. 13:18 ~1kwiecien napisał(a): > > Pożyjemy zobaczymy widzę że jesteś sfrustrowany - ja obecnie walczę z GPW S.A. jako m.in. Akcjonariusz GPW S.A. i to jest główny front > Różnica między nami jest taka że ja wiem co piszę a Ty piszesz co wiesz .... > Oceniasz mnie mnie nie znając mnie zupełnie - ośmieszasz się po porostu - czasem milczenie jest lepsze niż pisanie głupot ... > Choć jestem za wolnością słowa > > Pokaż tą różnicę > ty wiesz co piszesz ? a ja wiem co piszę
Mistrzu daj żyć ja mam na prawdę ważne sprawy dla całego Rynku do zrobienia a nie udawadnianiami Ci że białe jest białe
Masz rację już to Ci pisałem, jesteś najmądrzejszy na tym forum
Koniec - przyznaję się - ja pisze głupoty ty najmądrzejsze frazesy w Polsce
Rubta co chceta - doradztwo inwestycyjne jest licencjonowane a wątki jeszcze chwila jak NIK wejdzie będzie może ABW a może i CBA przeglądać... radził bym działać zgodnie z prawem na forum...