Wygląda, że ktoś wie po ile Saule odkupi akcje od Januarego i wygląda, że jest to niska cena i tam kurs zmierza, bo niby czemu bez powodu spada? A raczej wbrew dobrym informacjom, którymi Saule ostatnio się chwalił?
Dziwne, że January zaskarżył Saule o spadek kursu, po czym sam sprzeda po dużo niższej cenie.
Czeski film tu się dzieje. Faktycznie książkowy przykład jak stracić resztki zaufania inwestorów.
To tajemnica nagonów tak jak smycz od kursu i to że ktoś coś wie :) akurat to że hahmety wiedzą jak będą kręcić walki to jest pewne. I że gdyby wiedział co oni to umiałby się podkleić i zarobić.
Ama czy możesz mi przybliżyć te dobre informacje ? Zawsze jesteś taki aktywny a teraz zamilkłeś wytłumacz te dobre informacje bo może ja coś przeoczyłem
TU nie trzeba pilnować kursu ...... sam spada . zYlon zastawia akcje , Wielki YAN też zwątpił , zostałeś tylko Ty ...... 90 groszy ....... to jeszcze będzie za drogo.
Widzisz ama jak jest jakiś pozytywny temat dla ciebie to piszesz co 30 min na forum jak zapytałem żebyś mi pokazał te dobre informacje drugi dzień milczysz jestes naiwnym naganiaczem który wierzy ze wyjdzie chociaż na zero chodź daje sobie rękę uciąć że masz stratę ponad 50 procent szkoda ze nie potrafisz pokazać tych dobrych informacji pokazujesz właśnie jak stronniczy jestes
DC
Jest różnica to ja tylko napisałem o twojej aktywności w weekend...gdyby jej nie było mojego postu by nie było.
Widzę, że myślenie masz straszne,więc nic dziwnego, że klikasz tutaj 2 lata i piszesz, że nic z tego nie masz.
Policz sobie 50-100. zł za godzinę spędzoną tutaj razy ile godzin spędzoną na forum przez 2 lata to tyle mógłbyś zarobić gdybyś potrafił coś robić pożytecznegop
Uprzedzając twoje pytanie odpowiem....ja przynajmniej jestem na dużym plusie na tej spółce
Machamy Ci głupcze ze stacji 14 na której wsiadłeś. Ah i mistrzu lawirujacy że pisał w weekend bo ktoś napisał więc jego się nie liczy i trzeba patrzeć jak by było z wtorku. No i nowy tydzień że starymi nagonami typowo głupimi gadkami się zaczyna. Peron 3 zł
Post świadczy o tobie a nie o sobie o której piszesz
Haha
Według takich jak ty wszyscy kupowali po 14 zł a nikt po 2,4-2,6 zł
Otóż muszę cię rozczarować pomachać to możesz sobie przed lustrem albo Taczaka lub inną malutka częścią Ciała Trol bez akcji przez2 lata pisze bo ma misję zbawienia akcjonariuszy...weź leki póki czas
Hej mędrcze a twoje wypociny świadczą o papieżu może Czy twoje też o tobie? Jak z tobą jest odklejencu? I w zasadzie jak ktoś pisze od 14 zł to mniemam, że akcje też wtedy kupił, może uśrednia do tych 3 :) co nie zmienia faktu że nikt na żadnym peronie nie jest w stosunku do takiego wyceny czy choćby ciebie który tu łże a jK kros Wola sprawdzm to 3 dni udajesz że nie żyjesz. Ty możesz kręcić dzieci ale pewnie też byś nie dał rady a tu próbujesz brykać.... pisz co chcesz. .... spółka co robi i jakie ma osiągi i kurs kazdy widzi
Powiedz to swojemu fumflowi który z ironią pragnął odkupić pakiet po 3,5 :) po czym myśląc że to j7z koniec kłaniał się na forum dziękując za tanie akcje .... te po 3,5 :) a niby głupich nie sieją
Trzymał asa w rękawie i dziś dodał bajkę jak to kupowal po 15 groszy w 2020. I jak tu odejść z tego forum kiedy tu takie cuda co chwilę ogłaszają nagony :)
DC
Niewiele rozumiesz że słów pisanych...trudno
Ja nie muszę cię czytać ani cytować twoich bzdur ale współczuję rodzinie
Niezły jesteś ale tylko w manipulacji
Powiedz sobie jeszcze z 10 lat zanim złożysz zlecenie na zakup 10 akcji
Hahahaha
Inwestor z Ciebie jak z koziej pupy trąbka
Słuchaj, jak współczujesz rodzinie to idź z nią na spacer. Twoje słowo pisane jest warte jedynie kpiny i drwiny więc ci ja serwuję. Jak myslizz że nie wiem co tam chciałeś spłodzić w tych swoich wypocinach to też błądzisz. Ale niby dlaczego ja mam odnosic się ze zrozumieniem a ty będziesz pisał jakieś bzdury i wmawiali.mi że napisałem to czy tamto. To też że ty kupujesz po 10 akcji to też twoja sprawa. Co mi do tego. Każdy orze jak może ale znowu nie rozumiem czemu oceniasz po sobie. Ego to ty masz na pewno większe niż rozumek a i wykształcony pewnie jesteś ponad swą inteligencję ale znów.... co mnie obchodzą twoje story? Nie masz bliższych ludzi aby z nimi wchodzić w gadki co ty tam masz a co nie masz?
Ty. Wiem że do żony i dzieci tak mówisz... ale na forum tak to jaka to odwaga? Podbudowujesz się tu a prawda taka że tak twarzą w twarz to bał byś się pomyśleć żeby do mnie powiedzieć kundlu. Ale skoro tak się dowartościowujesz to co ja ci poradzę, no przecież się nie potnę. Wyszedł z ciebie już głupek wcześniej. Wyszedł bidok a teraz Wyszedł cienias co się sadzi i sapie kiedy wie że nie dostanie liścia. Ja tam ogólnie zaskoczony nie jestem, czego tu sie można było spodziewać? Kto się k.....Ą urodził motylkiem nie zdechnie.
DC
Uważaj bo pielęgniarka za luźne troki w kaftaniku ci zrobiła jeszcze je nadepniesz i się przewrócisz i guza sobie biedaku nabijesz
Kiedy masz odwiedziny w Tworkach?
Wiesz Andrzejku, ja tych waszych żartów z oddziału zamkniętego nie łapię bo nie byłem ale to by wyjaśniało te apartamenty Twoje :) a głaskają cie tam? Na marginesie. U nas we Wrocławiu mówi się do Lubiąża. Tworki to twój rejon, a na Kujawach Świecie. No dobra. Buzi i spać andrzejek. Znowu przyśni ci się giełda i obiecasz kupić lekarzom nowe auta
Nie AMA. Wygląda że to ty wszystko wiesz. Drugiego takiego podyepanego nagona tu nie ma. Co dzień nowy post z rewelacyjnymi wieściami od Amy. Jakbyś był rzecznikiem spolki
Oczywiście. Jasne. A gdzie ty jakieś budki z piwem mijasz? Bo ja tak średnio majętny a nie czaje takich miejsc. Gdzie zatem taki wielkoświatowy ty je możesz mijać? I z tym jednym palcem .... chyba chodziło Ci, że jeden będziesz trzymał u siebie w odbytnicy o w taki sposób dasz radę ale w sumie co tu się zastanawiać co pisze jakis łoś. A niech Ci będzie..... a teraz śpij dobrze andzek. Niech Ci się przyśni dycha Andrzej albo 13