• Ale dziś sesja... Autor: ~Bob [185.67.9.*]
    Będą jaja jak dziś jeszcze na plusie skończymy... Ja tam w brodę sobie pluje bo miałem wolne środki mogłem po taniości odkupić, ale strach nie pozwolił bo wolałem liczyć ile straty mam na tym co posiadam... Z drugiej strony co mają powiedzieć ci co sprzedawali w panice po 28 z groszami? Odkupują czy czekają nie wiadomo na co. Nie żebym tu chciał kogoś dołować bo rzadko się tu udzielam, ale do grania na giełdzie trzeba mieć nerwy stalowe. Pozdrawiam tych co nie sprzedali.
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~racjonalny [62.122.118.*]
    A pisałem że spadniemy w okolicę 30. Spadziki płakały że będzie -50%, że wodospad, koniec świata. A tu panika o 09:00, wolumen szalony, po czym lecimy na północ. Przed dywidendą zobaczymy 35, pozdrawiam.
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~Bob [185.67.9.*]
    Najlepszym wyjściem jest tutaj chyba zamknięcie laptopa i nie obserwowanie notowań. Człowiek jest zdrowszy a pieniądze się zarabia. Ja tu kilka razy sprzedawałem i kupowałem a ostatnio po 31-33 złote...a wcześniej sprzedawałem od niecałych 25 do 27 z kawałkiem i czekałem aż kurs spadnie hehe... Nie trafisz w szczyt ani w dołek... szkoda próbować. Ci co tak zawsze na górce i na dołku sprzedają i kupują to bzdury piszą a teraz ich szlak trafia że kurs odjechał.
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~klajnak [31.61.249.*]
    Bob,
    Ja kupiłem parę dni temu, wyniki jak wyniki, roczne ok, kwartalne mogły być lepsze.
    Jak zobaczyłem na forum kocioł że jak jest tragicznie i rano tko jeden grosz to było jasne: najpierw nurek a później wynurzenie, SL puściły, kwity zebrane...
    Można wracać.
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~puma [188.147.0.*]
    zielonosci jarecz dzisiaj bym sie nie spodziewala,ja nie sprzedalam ani jednej akcji,dokupilam
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~Bb [88.156.136.*]
    Po takich słabych wynikach taka delikatna korekta??? Oj będzie płacz za 3 miesiące. Ktoś na siłę za uszy wyciąga.
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~Posiadaczperełki [31.60.134.*]
    Dnia 2023-02-02 o godz. 16:53 ~Bb napisał(a):
    > Po takich słabych wynikach taka delikatna korekta??? Oj będzie płacz za 3 miesiące. Ktoś na siłę za uszy wyciąga.

Powiadasz,że za 3msc. a wczoraj golasie krzyczałeś ze dziś -50%
  • Re: Ale dziś sesja... Autor: ~BCSfan [77.255.149.*]
    Takie sesje to tylko okazje żeby dobrać z wypłaty. Złapałem kilka akcji po około 29.Niedawno na Asbisie podobne okazje były. Dla długoterminowych inwestorów jak znalazł.
[x]
XTB -2,77% 100,52 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.