Taniej to na pewno możesz kupić bo już dawno pudel został zdemaskowany. Natomiast mam wątpliwości czy sprzedasz drożej i zarobisz... bo jestem zdania że jak zwykle wycycka cię pudel... zapytaj akcjonariuszy to ci potwierdzą to co ja ci teraz mówię... a jeżeli będą twierdzić inaczej to znaczy że są nieszczerzy (czyt. fałszywi) i szukają łosia by się pozbyć trefnego papiera i cię w niego ubrać na lata jak ostatniego naiwnego łosia... przekonał się o tym już na własnej skórze słynny owsik niezwykle uzdolniony tutejszy wtopciarz...
Już pisałem że tu chodzi o timing. W 2017-2019 szło zbierać za bezcen. Kapitalizacja momentami była w okolicy 10mln. Przed odpalem na 2.8 miałem średnia 0.32
Dnia 2023-02-03 o godz. 21:14 ~src napisał(a): > Już pisałem że tu chodzi o timing. W 2017-2019 szło zbierać za bezcen. Kapitalizacja momentami była w okolicy 10mln. Przed odpalem na 2.8 miałem średnia 0.32
Tym razem liczymy na 12 gr i ja kupię dopiero tam.Nie zależy mi ale więcej nie dam.2,8 natomiast zdecydowanie wykluczam.Odbiorę to co straciłem między 1,2 a 0,9 wywalając po max 0,6,bo zanim to zbankrutuje w najlepszym wypadku będzie się bujać między 0,1 a 0,5.Dajcie sobie powiedzieć,nic innego tu nie widać ze wzgl. na kierula.
Masz dowody że byłem w piątek?Gdzie ten malowniczy wątek Ksysia spod butki z piwem?"Inwestycję" (1,2 - 0,9) w budę kłamcy odzyskam niestety z kieszeni następnych naiwnych którzy wejdą w tę piramidę.
No już nie przesadzaj... wycieraczkę to sobie "pudel" nazwij będzie najbardziej pasowało jako najpiękniejsze wspomnienie największego dotychczasowego pieszczocha pudla dopóki w bimbo cię nie załatwił... ale jak to genialny Steven Tyle mówi: it's your life...
A ja widzę brak potencjału, kłamstwa i śmieszność pudla... na miarę chńszczyzny (chyba to coś wspólnego z jego kitem dla akcjonariuszy o listach intencyjnych z Chin hihihihh)... mnóstwo papiera (100 mln śmiciury)... bajdy od gamingu do "fotowoltaniki" i "bronów bojowych" hahahahaha... widzę spadki do nawet 8 groszy i nie inaczej... a przypominam, że ja się prawie nigdy nie mylę... wyniki pudla to potwierdzą - tradycyjne minusy...
Chyba jeszcze zapomniałem wspomnieć o KNF... czekamy na wyniki śledztwa prokuratury... i wąsiaty marych łysy vel conchita wurst zapewne płatny naganiacz pudla będzie musiał przeprosić wszystkich... i owsik również...
A dzisiaj przewiduję powrót na ścieżkę w kierunku 12 groszy... bo niby czym pudel zaimponuje? Hę? Może kolejnym dodrukiem? Nawet jak powie że nie dodrukuje to przecież bądźmy poważni... dodrukuje... historyczne fakty wystarczy przypomnieć... gdy sprzedawał i jak kłamał że nie sprzeda...
Dnia 2023-02-06 o godz. 07:29 ~Stew napisał(a): > No już nie przesadzaj... wycieraczkę to sobie "pudel" nazwij...
No nie no Stew,ja wpadam i wypadam żeby coś wrzucić Ta z progu a On w tym barze/forum softa jako gospodarz stojący "za barem" polewa tylko tym co softa zachwalają.Ale kierul nawet raz się pofatygował żeby wpaść i wypaść i zdementować co tu o nim piszemy.Z prostego powodu : to wszystko prawda, mianowicie że jest sypacz i drukarz...i...kłamca.Rynek już nigdy mu tego nie wybaczy.Posługiwanie się innymi ustami nie wystarczy! Niech się pojawi choć na tej wycieraczce to sam mu powiem.Ta nie będzie skłonny mi wtedy polać bo sam teraz sypie.Bo czy można inaczej z takim prezesem na pokładzie?
Może sam nim jesteś skoro perfekcyjnej ortografii nie widzisz. A możesz ty kieruj że tak mnie atakujesz bo nie lubisz jak się prawdę pisze? Przyyyyznaj się!
Ode mnie akurat kierul dużo nie łyknął,ale znam tu takich którzy powierzyli mu miliony i teraz jest problem bo wiszą i wiszenia końca nie widać.A co będzie jak fund wyjdzie,też ze stratą wielomilionową jak wiadomo? Nigdy nie odzyskają swoich pieniędzy... Niech przestaną wreszcie kupować tę padlinę kolejni którzy myślą że jesteśmy w dołku podtrzymując nieprawdziwą wycenę.
Dnia 2023-02-06 o godz. 19:32 ~Ta napisał(a): > A tak żebrzesz tak ze boli > > I dobrze > > Nie jest w dołku > > Dołek minął już
Hm...mówisz tak to mówisz...pewnie tak jest...Ale widzisz,mam ograniczone zaufanie do ludzi którzy chcą,albo mogą chcieć, żebym myślał tak jak im pasuje.O,tak Ci odpowiem.Przypomnę Ci też, jakbyś przypadkiem zapomniał,że nic ani nikt nie odwiedzie mnie od początku zakupów po 12 gr. Dobranoc.
No tu mnie owsik pozytywnie zaskoczył mocno bo czuwa nad porządkiem na forum nawet 01:34... nikt mu nie podskoczy widzę... i tak całą dobę... a teraz sprawdzimy czy pieszczoch pudla nie śpi... 12 groszy i nie płacz proszę... tak niestety to widzę gdy mamy pudla który tanimi kłamstwami karmił akcjonariat aby tylko przytulić miiony... i przytulił... ale w perspektywie śledztwa KNF i prokuratury to może się skończyć... i zabawa pudla będzie musiała od nowa się zacząć...czyli znowu listy intencyjne czy dodruk? Hę?
A jednak jest!!! I trolluje naganiacz pudla jeden!!! A przedzam że dziasiaj kolejny kroczek w kierunku 12 groszy bo to nieuniknione... póki śmieszny pudel jest to 0% szans na jakikolwiek sukces wydmuchy... a potwierdzić to może KNF? Czekamy... a tym czasem po cichutku ssssrrrrruuutttttt...
Dnia 2023-02-07 o godz. 12:27 ~January napisał(a): > Kości zostały rzucone...
Jakie kości?O co chodzi?Że niby brać bo niżej nie będzie?A nie sypniesz we mnie badziewiem które upłynniasz?Tak jak mówię nawet jak będzie 0,5 to nie uwierzę jeśli te wyniki będą znowu słabiutkie.Chcę jeszcze drugie i trzecie zobaczyć i kurs złotówa.Wtedy wchodzę bańką.Ale chyba widać co widać...Czekam na 12 gr wot co! Ale że kości zostały rzucone jest przynajmniej uczciwe i mówi : "na dwoje babka wróżyła" - ryzykując możesz dać się ubrać...Dziękuję postoję...aż fund wyjdzie...Choć imię January mówi coś innego.
No nie no...co wy z tym słownikiem? Nie znacie polskiej ortografii zarzucając mi nieznajomość tejże? Wszyscy gęsiego stoicie z tymi słownikami w rękach. Conchita ty też?Miejscami zamienia się to w ten biegający w amoku tłum z Benny Hill show... Jak już się wybiegacie to znowu stajecie do kolejki trzymając w górze słowniki jak ci od Konstytucji swego czasu...Nie róbcie z siebie takich gości jak w tym serialu bo zwyczajnie stojecie się niewiarygodni i jeszcze bardziej nie chce mi się patrzeć na tę padlinę. W taki sposób zupełnie nie będzie komu łykać bo akcje to nie ziarno a inwestorzy to nie kury które zeżrą każdą jego ilość. Naprawdę opamiętajcie się bo zostaniecie z tym ścierwem do samego momentu bankructwa. I "wsio k" pisze się razem a nie osobno...
Wsiocz ku od wyngla pamiętaj! żebry uskuteczniaj od pon.do piątku w godzinach ( od godzin porannych ) do 17ej, wtedy jesteś najbardziej "wiarygodny" :) i naganiaj uważnie żeby błedu nie popełnić chociaż to już nic nie da bo się skompromitowałeś wcześniej i wszyscy z ciebie mają ubaw :) i nie rozpisuj się tak bo to nie zmieni tego jak wielkim jesteś żebrakiem !!!Salut rycerzu :)
Dnia 2023-02-12 o godz. 08:06 steve2 napisał(a): > No nie no...co wy z tym słownikiem? Nie znacie polskiej ortografii zarzucając mi nieznajomość tejże? Wszyscy gęsiego stoicie z tymi słownikami w rękach. Conchita ty też?Miejscami zamienia się to w ten biegający w amoku tłum z Benny Hill show... Jak już się wybiegacie to znowu stajecie do kolejki trzymając w górze słowniki jak ci od Konstytucji swego czasu...Nie róbcie z siebie takich gości jak w tym serialu bo zwyczajnie stojecie się niewiarygodni i jeszcze bardziej nie chce mi się patrzeć na tę padlinę. W taki sposób zupełnie nie będzie komu łykać bo akcje to nie ziarno a inwestorzy to nie kury które zeżrą każdą jego ilość. Naprawdę opamiętajcie się bo zostaniecie z tym ścierwem do samego momentu bankructwa. I "wsio k" pisze się razem a nie osobno...
A mi naganiacze spadkowi przypominają tłum pod parasolami z gromnicami na procesji mruczący mantry. Tak widok był w tamtym roku w Kraku. To było very creepy :-)
Owsik już widzę zaczajony od rana na forum jak jego rozłoszczony chomik na orzeszka... a jutro będzie znowu jak co kwartał qpa śmiechu... ale wtedy nie tylko z pudla ale z forumowiczów naganiaczy i niestety ale wciąż trend niezmiennie i konsekwentnie dąży w kierunku 12 groszy... jutro będziemy mieć ubaw hihihihiiiiia.... wynik tradycyjny jak co kwartał czyli minusik?...
Chciałbym tutaj tylko jeszcze dodać że mamy do czynienia z kasycznym polowaniem na naiwnego łosia który już jutro będzie w tarapatach hihihihiiiii.... wybitna wydmucha wręcz "wybitnego" pudla ( wybitnego chyba jedynie w bajkach np listach intencyjnych i jak w bambo zrobić akcjonariat...)... tak!!! Owsik już wisi za portki w centki na haku...