się spieszyć ,raport roczny w marcu /może wcześniej szacunkowe/ ,rekordowa ilości wydań na ten rok i brak chętnych do pozbywania się waloru ,robi się coraz bardziej ciekawie ,dodatkowo dywidenda i to chyba też rekordowa /jak na forka/
czego jak czego ale takiego awansu się nie spodziewałem ,mam być prezesem ? miłe ,,,niestety nie ,co do zapytania KKK ,przeczytaj 2 ostatnie wątki z postu poniżej /ikside ma/ tam masz odpowiedzi i parę innych też znajdziesz ,poszukaj
Chyba żartujesz z tym spieszyć... obroty jak w warzywniaku/z ilością wydań na rok to już chyba każdy tu się przekonał, że bywa różnie, jak zwykle napiszę - pożyjemy zobaczymy/chętnych do zakupu waloru również brak (vide m.in. wolumen)/biorąc pod uwagę, że zeszłoroczna dywidenda to 3gr to trudno tu mówić o biciu rekordu bo ciężko by było zejść niżej.../ nie wręcz przeciwnie - nie robi się ciekawie... tu jest sypialnia...
pożyjemy ,zobaczymy ,ale masz częściową racje ,wielu czeka i wstrzymuje się z zakupami czekając na kolejne spadki ,tylko to już się dzieje i wyniki roczne + nowe wydania to potwierdzą ,co do dywidendy było 0,03 zł możliwe że teraz zobaczymy 0,20-0,35 zł w zupełności mnie zadowoli