• Tik, tak ... kwiki. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Mniej niż dwa miesiące. Tik, tak ...
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~riko [88.156.131.*]
    i zjazd na 5 ziko
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~30zl [89.64.45.*]
    Duze wzrosty beda.
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~Ultgames [89.77.10.*]
    No raczej
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~5ziko [88.156.131.*]
    Tik tak tik tak, oceny cały czas spadają, obecnie tylko 50% pozytywnych i są oznaczone jako mieszane.
    Lada dzień informator na steam przeskoczy na 'negatywne' i już nikt nie będzie chciał kupić tej gry.
    5 ziko 5 ziko 5 ziko nadchodzi nieuchronnie czy tego chcecie czy nie
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~Xxx [31.0.59.*]
    Do czego mniej niż 2 miesiące?
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~takaprawda [88.156.131.*]
    Do zjazdu na 5 ziko po uruchomieniu karty steam huntinga w której będzie podana baaardzo odległa data premiery.
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Oj kwiki, kwiki już nie wiecie jak naganiać a tu kurs nie chce spadać. Takie talenty jak Wy to będą łykać jak młode pelikany po 30 zeta ...
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~kwikkwiktiktak [88.156.131.*]
    Rosnąć też nie chce :)
    Bariera 17 zł nie do przebicia.
    Zaraz kolejny raz spadnie na 15.
    Co nie chce rosnąć, będzie spadać, stara prawda na giełdzie.
    Poczekamy te dwa miesiące to jak zobaczą termin wydania za sto lat to od razu spadnie o połowę.
    A jak nie będzie infa jednak do końca marca to spadnie o 50%.
    Póki co nie ma żadnych powodów by to rosło a jest masę powodów by jeszcze sporo spadło.
    A jak zaraz na rybach pojawi się 'oceny negatywne' bo już tylko krok od tego to kurs się przepołowi.
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~tiktakkwikkwik [88.156.131.*]
    Aha, i zapomniałem jeszcze napisać że zaraz się pojawi info o rekomendacji dywidendy na poziomie 50 groszy to te wszystkie marzyciele które pieją o dywidendzie 1,5 zł zaczną swoje pakiety sprzedawać w popłochu i lecimy na wartości jednocyfrowe.
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~rafaelitos [91.123.188.*]
    Nie chcecie spadać przy spadkach na szerokim ??? A miałem kupić po 5 ziko...
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Tik, tak ...
  • Re: Tik, tak ... kwiki. Autor: ~rafaelitos [91.123.188.*]
    Postaram się troszkę cię oświecić, choć nie wiem na ile jest to możliwe.
    - Co do ryb to: pozmieniał się skład developerski i dobrze bo działają bardzo prężnie co widać po updetach, jest jeszcze masa rzeczy do poprawienia w grze i wszystko starają się łatać na bieżąco . Do tego dojdzie tryb multiplayer. Widać po komentarzach ludzi grających w grę, że w temacie gry dzieje się bardzo dużo.
    Równocześnie pod innym developmentem powstają kolejne DLCki do UFS1 (ma ich wyjść jeszcze cztery).
    - Co do Huntinga; trailer i karta steam wiadomo max do końca marca (mam nadzieję że dowiozą), termin gry w EA podawali na Q2 lub Q3 2023, potwierdzane wielokrotnie w mediach społecznościowych i discordzie. Trochę w ten termin nie wierzę, ale nie wierzę że wyskoczą nagle z datą 2025-2028 jak piszecie.
    - Brak perspektyw, hmmm, cały czas poszerzamy back catologue, wydajemy coraz lepsze porty, zwiększamy przychody. Premiery gier na PC, zaraz Thief 2, Coal Mining, Anthology of Fear, Priest. Pojawiły się potencjalne hity które były już wcześniej skreślone jak Repo Man, czy Route 66 (dema zaraz na festiwalu), inne gry z potencjałem typu Primitive.
    - Jest jeszcze wiele innych kwestii typu porządki w grupie i inne, których nie chce mi się tłumaczyć.
    - Dywidenda; nie dyskutuję, będzie 1 złoty będzie dobrze, nie będzie nic też będzie dobrze jeśli kasa ma być przeznaczona na rozwój spółki.
    - Tik, tak .............
[x]
ULTGAMES 3,93% 11,90 2025-10-03 16:48:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.