Postaram się troszkę cię oświecić, choć nie wiem na ile jest to możliwe.
- Co do ryb to: pozmieniał się skład developerski i dobrze bo działają bardzo prężnie co widać po updetach, jest jeszcze masa rzeczy do poprawienia w grze i wszystko starają się łatać na bieżąco . Do tego dojdzie tryb multiplayer. Widać po komentarzach ludzi grających w grę, że w temacie gry dzieje się bardzo dużo.
Równocześnie pod innym developmentem powstają kolejne DLCki do UFS1 (ma ich wyjść jeszcze cztery).
- Co do Huntinga; trailer i karta steam wiadomo max do końca marca (mam nadzieję że dowiozą), termin gry w EA podawali na Q2 lub Q3 2023, potwierdzane wielokrotnie w mediach społecznościowych i discordzie. Trochę w ten termin nie wierzę, ale nie wierzę że wyskoczą nagle z datą 2025-2028 jak piszecie.
- Brak perspektyw, hmmm, cały czas poszerzamy back catologue, wydajemy coraz lepsze porty, zwiększamy przychody. Premiery gier na PC, zaraz Thief 2, Coal Mining, Anthology of Fear, Priest. Pojawiły się potencjalne hity które były już wcześniej skreślone jak Repo Man, czy Route 66 (dema zaraz na festiwalu), inne gry z potencjałem typu Primitive.
- Jest jeszcze wiele innych kwestii typu porządki w grupie i inne, których nie chce mi się tłumaczyć.
- Dywidenda; nie dyskutuję, będzie 1 złoty będzie dobrze, nie będzie nic też będzie dobrze jeśli kasa ma być przeznaczona na rozwój spółki.
- Tik, tak .............