• Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~TajemniczyDonPedro [91.224.185.*]
    ... tylko nie wiem, czy to dobra, czy zła wróżba. Link: https://youtu.be/YSM4A3t9_zU
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: devil_ [89.76.249.*]
    Dnia 2023-01-31 o godz. 22:53 ~TajemniczyDonPedro napisał(a):
    > ... tylko nie wiem, czy to dobra, czy zła wróżba. Link: https://youtu.be/YSM4A3t9_zU

Skoro ma i zarobił, a zarobił bo kupił dużo wcześniej to raczej dobra.
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Dandys [5.173.56.*]
    Ten gościu to Trader21, a Farmazonem nazywają Zaorskiego, bo za każdym razem jak go pytają, to co innego mówi czyli farmazoni.
    Kiedyś nawet Trader21 nagrał film na Zaorskiego, a ten mial łzy w oczach jak się tłumaczył i powiedział że go pozwie. Pozew oczywiście został wysłany przez Zaorskiego prawniczkę jedynie na twiterze.
    Pooglądajcie sobie na Youtubie
    https://youtu.be/Z-NgJT9kYw4
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~YYZ [109.231.12.*]
    NIe, trader to farmazon też farmazon. Sukcesywnie pierdzielił kocopoły od 2012, pamietam jak jeszcze przed covid kryzysem w wywiadzie mówił że nie zna nikogo kto się na akcjach nie dorobił i że nikt nie zarabia rocznie wiecej niż 10%, gdzie ja wtedy patrząc na swój portfel gdzie było średnio r/r 35%+ myślałem że coś robię źle. Fakt faktem lubi wielu osobom mydlić oczy chociaż wchodził też w sierpniu 2020 tuż po spadkach i później sprzedał. Ja nie tego bajkopisarza nie znoszę i mam nadzieje że to nie zła wróżba.
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~makler [176.109.165.*]
    curfa
    a co to znowu za miszczo?
    masakra, co za świat....
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~MN [89.228.83.*]
    niby fajnie bo pelikany i naśladowcy usłyszą o xtb ale to jest jak brać na poważnie kolesia który mówi o chemtrails,
    wszędzie widzi spiski, od 2016 mówi ze nieruchomosci nie wzrosną i są mega drogie, raz mówi że nie bawi się w shortowanie( w tym wywiadzie już przyznaje się do shortowania cd projekt). mówił, ze nieruchomosci w hiszpani są drogie i bardziej opłaca się mu wynajem ( teraz chwali się ze buduje dom). na każde trudniejsze pytania odpowiada, że trzeba się edukować albo za wszystko obarcza winą banki centralne. ale jedno trzeba mu przyznać wie, że większość ma pamięć złotej rybki i może wciskać każdy kit, że przewidział i mówił to i to. ze kupił na dołku i sprzeda na górce. a pelikany klaszczą z podniety
  • Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Mój_panie [37.30.109.*]
    Może potrafi łączyć kropki i nie jest takim lemingiem jak ty ,który nie widzi tej całej ściemy z ograniczeniami naszej wolności. Ja człowieku jescze miesiąc temu nie wiedziałem że w tym naszym chorym kraju ograniczyli mi kwotę wypłaty gotówki z bankomatu do 800 zł ! Wiesz dlaczego dzbanie nie wiedziałem? Bo w głowie mi się nie mieściło że można takie coś w ogóle wprowadzić , dawniej potrzebowałem 10-30 tys to wypłacałem w bankomacie a teraz...więc nie ośmieszaj się takim bredzeniem o "spiskach " bo dziwnym trafem duża część tych wczorajszych teorii spiskowych dzisiaj jest faktem . I nie pisz bzdur o płaskiej Ziemii i innych głupot.
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Camilo [46.134.68.*]
    Mistrzu Jedi, spolke XTB juz od X miesięcy ma i również jak była po 17 zł powiedział po raz pierwszy ze jedna ze spółek tez jest XTB - jeżeli ktoś poszedł wtedy w jego ślady ma dzisiaj 100% zysku.

Coś jeszcze chcesz usłyszeć?
    jego silną stroną jest też, że ma grono takich wiernych wyznawców jak przykład powyżej. wychwalają, klaszczą i płacą. Jak trzeba to atakują jak ktoś go nie ubóstwia (de facto tak powstają sekty, a przy większej liczbie wyznawców całe religie).
    na amerykańskich obligacjach, srebrze oraz Gazpromie też jesteś zarobiony ? też masz tam 100 % ?.
    żeby nie było posłuchać ich można ale ślepo być w nich zapatrzonych to nie, bo stajesz się tą nagonioną na coś ulicą. potem następuje obraza na cały świat ( i złe banki światowe bo tak mówi trader), po pewnym czasie ludzie wracają z nowym guru i cykl się powtarza.
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Marina [31.135.199.*]
    Dnia 2023-02-01 o godz. 09:01 ~MN napisał(a):
    > jego silną stroną jest też, że ma grono takich wiernych wyznawców jak przykład powyżej. wychwalają, klaszczą i płacą. Jak trzeba to atakują jak ktoś go nie ubóstwia (de facto tak powstają sekty, a przy większej liczbie wyznawców całe religie).

Mają nie tylko "grono wyznawców", ale także jak widać grono hejterów.
    MN nie chcesz, nie słuchaj, nie oglądaj, nie krytykuj. Tak robią ludzie, którzy żyją swoim życiem, a nie się wzorują na innych, a potem frustracje wylewają na forach i plują jadem.
    dzięki za takie pozwolenie i cenne rady co mam oglądać. ale jak zapomnieć te farmazony które on tam gada. (rozwaliło mnie ostatnio jak na jednym z wywiadów snuli wywody na temat zabezpieczenia powództwa o unieważnienie kredytu w złotówkach,zabezpieczenie upadło a ci myśleli ze to już wyrok, i tacy ludzie dają porady inwestycyjne).
    ale widzę, że lekka krytyka guru zabolała. chyba jednak złote rybki przypomniały sobie o gazpromie :). Marina czy kupiłaś już książki, kursy, kopiowanie ruchów oraz najważniejsze pokaż to wieżę żywnościową co trader polecał. Urosła rzodkiewka na balkonie ?

Chyba ci się adresy pomyliły chłopcze.Weź lepiej widły i idź przerzuć trochę gnojowicy, większy pożytek z ciebie będzie.
    Haha Marina Marina. Od dziada pradziada jestem mieszczuchem ale nawet ja nie wpadłbym na to żeby gnojowicę widłami przerzucać. Btw. Gdy kończą się argumenty to zaczynają się wyzwiska co?
    Napisz mi proszę, gdzie ciebie wyzwalam? Odpowiedziałam tylko na twoje zaczepki w moim kierunku, gdzie probujesz zorganizować mi życie.

Nie becz na forum. Ja tylko znalazłam ci pożyteczne zajęcie, adekwatne do twojego potencjału umysłowego.
    Nie dziękuj i bez odbioru.
    Zamykam wątek...
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~AlfonsPetarda [93.179.250.*]
    Pierwsze pakiety XTB brałem poniżej 7 złoty, nie potrzebowałem do tego wskazówek żadnego farmazoniarza.
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~TajemniczyDonPedro [91.224.185.*]
    Hahahaha, anty-wskaźnik FARMAZON 21 znowu się sprawdził :-)
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Nowy [188.146.200.*]
    W kolejnym odcinku powie ze sprzedał dzień przed wynikami on zawsze jest tak mądry po fakcie jak rokicki
  • Re: Farmazon21 ma w portfelu XTB... Autor: ~Bb [88.156.136.*]
    Dziś farmazon21 będzie ostro wywalał. A jutro da znak abonamenciarzom.
[x]
XTB 3,05% 108,84 2026-05-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.