Black mowisz ze mielismy JSW kupic? Dobrze ze pamietam jaki z ciebie pechowiec… JSW -8% czy wiecej juz od rana? Ty antywskazniku ludzi w blad wprowadzasz. Nie czytac pechowca.
JSW na szczycie a Ty nas naganiasz. Trzeba było nas namawiać jak było po 35. Takie szczyty to ja znam. Zobacz tu: https://pl.investing.com/equities/cognor Właśnie ogłosili propozycję dywidendy 1,23 zł. Nie wiem czy to pójdzie wyżej ale poszło ostro w górę.
Dnia 2023-01-31 o godz. 17:42 ~black944 napisał(a): > na szybko coś zarobić to zerknijcie na to . . . > > https://stooq.pl/q/?s=jsw&c=1y&t=l&a=lg&b=1 > > decydujcie sami Oj blacku ,blacku ! kto Cię posłuchał i kupił z rana jest już ponad 10 % w plecy !!!
Black nie napisał żeby brać jeśli będzie korekta. Nic podobnego. Gruba sprawa. Black naganiałeś od kilku dni na forach innych spółek na zakup JSW mówiąc że to będzie zarobek. Proste pytanie kolego: Sprzedawałeś dziś JSW?
Przecież czarny gra szybko, krótko ale często i wielokrotnie o tym pisał tutaj. Patrząc z perspektywy czasu to nadal chyba tylko jedyna słuszna strategia tutaj aby zarabiać. Wy trzymacie tutaj papier od dwóch lat i nic nie zarobiliście. Czarny skupia się na faktach i takie fakty niestety są
Gruba sprawa. Takiego kalibru tu jeszcze nie było. Black nagania na forach innych spółek na zakup JSW obiecując SZYBKI zarobek. Nic nie pisze by czekać na korektę. Po jego wpisie brutalny selloff JSW ponad -10%.
Black ponawiam pytanie : Czy sprzedawałeś dziś JSW?
Dnia 2023-02-02 o godz. 12:44 ~Mikołaj napisał(a): > Pisałeś o szybkim zarobku na JSW na forach innych spółek. Po Twoim wpisie JSW spadek -11%. Czy sprzedawałeś JSW wczoraj?
=============== zawsze po silnym wzroście na JSW ustawiam bardzo ciasny S/L na porannym otwarciu następnego dnia i tym razem nie było inaczej :)
wyprzedzając Twoje następne pytania - 1. tak, odbierałem później papier i tradycyjnie, kosze na takich zwałkach miałem ustawione na -5%, -6%, -7%, -8%, -9% i -10% ( wszystkie pięknie zasypało + brałem też na fixie ?)
2. tak, dzisiaj wszysto wywaliłem tuż po otwarciu, po średniej 63,40pln a kilka minut temu odebrałem to wszysto po śr, 60,80 pln :))
Dnia 2023-02-01 o godz. 16:22 ~Ania napisał(a): > Przecież Black nie pisał aby brać z rana tylko aby popatrzeć na wykres. Ale wy jesteście bandą nieudaczników
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:07 ~Mikołaj napisał(a): > Jeszcze tylko 40-50% up na JSW i będzie rzeczywiście zysk!!! > > Tak jak obiecałeś. wklej choć jeden mój link w którym ja coś komuś tutaj obiecywałem . . >
> > Co to jest pół roku w skali życia. popatrz na wykres Cargo . . .
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:24 ~Mikołaj napisał(a): > > Taki pewny byłeś i życie znów zweryfikowało. > > Serdeczności.
------------------------------------------------------------------------------------------ zweryfikowało ? nadal jestem pewien, że tam więcej zarobię niż Wy tutaj . . .