• Pięknie Autor: ~Amiga [83.30.12.*]
    Trudno sobie wyobrazić Spółkę która bardziej komunikuje się ze swoim akcjonariatem ;)
  • Re: Pięknie Autor: ~hehe [31.183.211.*]
    Niestety ten ściek stanowi 30% mojego portfela. Trochę sobie pewnie poczekam zanim będę mógł to wywalić po 7 zeta.
  • Re: Pięknie Autor: ~ha [79.185.4.*]
    no cóż masz absolutną rację ,moje postrzeganie zarządu dalej pozostaje na poziomie totalnego dna ,wpis na megapixel nic nie stracił na aktualności , co nie zmienia postrzegania firmy , modelu biznesowego i osiągnięci pozytywnie
  • Re: Pięknie Autor: ~for [31.61.245.*]
    Nikt tu nie odda spółdzielni akcji w tej cenie ... głupiego to niech sobie szukają we własnych szeregach.

Oczywistym jest że lakoniczna komunikacja, żalosny harmonogram nie uwzględniający u żadnego kluczowego remake to zorganizowana akcja. Ale jedyne co nam pozostaje to pokazać im środkowy palec i zakopać akcje gleboko:)
  • Re: Pięknie Autor: ~hehe [31.183.209.*]
    Zakopuję już te akcje już od roku i prawda jest taka, że gdyby chcieli to by wykupili cały free float po te 5zł. Dno i tyle.
  • Re: Pięknie Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Stąd tak jak mówiłem jakiś czas temu. Najlepsze dla Naszej spółki wbrew pozorom byłby wykup akcji, to nie CDR gdzie wykup nic daje (poza tym którzy dostają cyklicznie darmowe akcje lub za bezcen). Przy takim FF oraz ilości akcji wystarczy przeznaczyć dywidendę na wykup i mamy kurs x2. Ale wtedy głowny akcjonariusz zacznie sypać akcje bo by zwyczajnie się wkurzył. Zresztą to wymagałoby zmiany umowy spółki oraz polityki dywidendowej. Póki co musimy liczyć tylko na wzrost przychodów/zysków oraz to, że rynek w końcu doceni perspektywy.
    Skup akcji własnych *
    tylko pytanie co dalej ? ,w celu umorzenia czy premii motywacyjnej dla swoich ? tego nie zrobią ,tutaj jest /dziwna / zależności /układ? / dlatego spokojnie jestem ,czekam , dobieram i czekam na dywidendę ,obecne przychody i kapitalizacja to fenomen
    Tylko umorzenie.
    tego nie zrobią ,dlatego pozostaję przy swoim ,bez przyczyny kurs nie jest szmacony
    Wiem. :) mogli by stracić kontrolę nad grajdołkiem :) pozdr.
[x]
FOREVEREN -1,34% 2,94 2025-10-24 16:47:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.