• przejęcie Autor: ~333 [83.17.92.*]
    idealna spółka do kupna przez dużego producenta odzieży jako uzupełnienie oferty za małe pieniądze. I to jest jedyna szansa na wzrosty...
  • Re: przejęcie Autor: ~Up [86.169.218.*]
    Oni nie chcą sprzedawać no bo i po co jak Sobie świetnie radzą sami. Super wzrosty r/r. Czekamy spokojnie.
  • Re: przejęcie Autor: ~Kubek [83.87.169.*]
    Oni się tak łatwo nie sprzedadzą jak są na fali wzrostowej...
  • Re: przejęcie Autor: ~Marcel [104.28.45.*]
    Asortyment zbyt mały(klapki, skarpetki i akcesoria)aby być tutaj pewnym utrzymania trendy. Pytanie jak z namaściła tych rzeczy. Pierwsze wrażenie i kampania w social mediach już nie działa.
    Przejęcie jeśli będzie to napewno nie prędko.
    Stabilne wzrostu sprzedaży r/r cieszy.
    Czekam tylko na nowy produkt i pomysł w jakim kierunku spółka pójdzie …..
  • Re: przejęcie Autor: ~Marcel [104.28.45.*]
    Edit: Pytanie jak z jakoascia tych rzeczy. Chińskie wyroby…. Asortyment idealny do biedronki.
  • Re: przejęcie Autor: ~Txy [31.0.84.*]
    Tu marka gra kluczową rolę. Też czekam na nowe produkty bo klapki to za mało. Jednak widzę je wszędzie gdzie się wybiorę. Przy obecnej cenie risk/reward atrakcyjny tylko potrzebne są ruchy.
  • Re: przejęcie Autor: ~333 [83.17.92.*]
    Przejęcie tylko teraz na fali wzrostowej. Innym rozwiązaniem jest emisja dla dla kogoś z ceną np 20 zł. I wtedy zarobią wszyscy: i Kubota i przejmujący.
    Inaczej nikt w to nie wejdzie i nie będzie wzrostu kursu. Bo nie ma FF i żaden gracz nie będzie kupował kilku tysięcy sztuk i podbijał od razu kurs...
    Szansą jest tylko emisja lub odsprzedaż od właścicieli, którzy nie widać, żeby myśleli o tych, którzy kupili ich akcje w ofercie i są w plecy.
    Zawsze jak do mnie piszą i chwalą się wynikami to im odpisuję, że z mojego punktu widzenia to nic nie wnosi, bo jestem w plecy. Mam się cieszyć razem z nimi z wyników jak jestem kilkadziesiąt tysięcy w plecy...
  • Re: przejęcie Autor: ~Giselle [81.130.194.*]
    Odpisuj im tak jak ja: Cieszę się Drogi Zarządzie, że macie ma wypłacanie sobie wysokich pensji podczas gdy ja jestem w plecy.
[x]
KUBOTA 3,40% 15,20 2025-12-22 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.