Asortyment zbyt mały(klapki, skarpetki i akcesoria)aby być tutaj pewnym utrzymania trendy. Pytanie jak z namaściła tych rzeczy. Pierwsze wrażenie i kampania w social mediach już nie działa.
Przejęcie jeśli będzie to napewno nie prędko.
Stabilne wzrostu sprzedaży r/r cieszy.
Czekam tylko na nowy produkt i pomysł w jakim kierunku spółka pójdzie …..
Tu marka gra kluczową rolę. Też czekam na nowe produkty bo klapki to za mało. Jednak widzę je wszędzie gdzie się wybiorę. Przy obecnej cenie risk/reward atrakcyjny tylko potrzebne są ruchy.
Przejęcie tylko teraz na fali wzrostowej. Innym rozwiązaniem jest emisja dla dla kogoś z ceną np 20 zł. I wtedy zarobią wszyscy: i Kubota i przejmujący. Inaczej nikt w to nie wejdzie i nie będzie wzrostu kursu. Bo nie ma FF i żaden gracz nie będzie kupował kilku tysięcy sztuk i podbijał od razu kurs... Szansą jest tylko emisja lub odsprzedaż od właścicieli, którzy nie widać, żeby myśleli o tych, którzy kupili ich akcje w ofercie i są w plecy. Zawsze jak do mnie piszą i chwalą się wynikami to im odpisuję, że z mojego punktu widzenia to nic nie wnosi, bo jestem w plecy. Mam się cieszyć razem z nimi z wyników jak jestem kilkadziesiąt tysięcy w plecy...