ja już nawet nie mam siły, czasu i ochoty nad pastwieniem się nad tymi ciamajdami i nieudacznikami, którzy plują i pluli tu na INVENTIONMED. Ale to się dopiero przekonacie w swoim czasie. jak wybudują szpital i rozliczą go księgowo budowę to wartość księgowa będzie 40 groszy jak zaczną sprzedaż i przychody to to kurs nie będzie poniżej 40 groszy 5 x wyżej nie po to prezes Kierul włożył w budowę 8 mln a wcześniej pożyczka ponad 4 mln by to miało być na obecnych poziomach
trollu Ta jaka moja wydmucha ? moja wydmucha dała mi zarobić 260 k wraz z sbe w 2020-2022 więc rozumiem, że masz z tym problem teraz moją wydmuchą jest PKN ORLEN w grudniu zrealizowałem zysk ponad 300 k i odkupiłem po 61,5-62 i na teraz zysk już ponad 160 k zł jakbym za sam ten zysk 160 k kupił wydmuche invention to niejednego bym ściągną z haka do poziomów 0,24 minimum :D
ale na zakupy przyjdzie czas i na zdejmowanie z haków bo zawieszał ich będą na poziomie powyżej 1 - 1,5 pln :D
Trolly Ta aaa ty jesteś podryg....podrygujesz na softblue od czasu jak zamieniles INM na SBE ppwyzej 0,6. INM pozniej zrobil 1,698 pazdziernik 2021 a sbe juz nigdy nawet 50 gr ba z 40 gr problem byl haha
Niedlugo znow invention będzie 4 x droższy od softblue
Fajtłapa Ta kwicza o północy trollu będę pisał na takim IP na którym będę chciał powiedz mi jaki chcesz numer a na takim ci prawde w oczy napisze będziesz niedługo kupował powyżej 1 zł i na kolanach dziękował że tak tanio hahaha