• PGE dostał zgodę na farmy PV tu po roku nie ma perspektyw.. Autor: ~Mietek [87.206.146.*]
    Mam do siebie pretensje ze zainwestowałem w takiego gniota. I co gorsza muszę czekać bo notowania zawieszone.. Najbardziej WKU.. mnie fakt że ta spolka jest totalnie nieudolna. Nawet nie potrafiła wybrać audytora do badania sprawozdania który to audytor nie miał uprawnień. Pozatym to nie może tak długo trwać. Przygotowanie raportu to nie jest wiedza tajemna tylko zwykłe podsumowanie kilku elementów finansowych firmy. Ale obawiam się że jest tam tali bałagan i brak tych dokumentów że nowy audytor nic nie jest w stanie zrobić. I to samo prawdopodobnie dzieje się z dokumentacja do farmy. Braki i niska jakość. Nie wierzę w teorie spiskowe jako by gmina uwzięła się na Brasie i z premydytacja nie chciała dać decyzji. Gdyby było wszystko ok. I ja bym będąc właścicielem zgłosił to wyżej. A tak lata lecą i żadnych konkretów. Krzyżanowski mają wyje..bane na tą farmę I raporty. Widać fochod płynie z innych źródeł i Im po prostu nie zależy..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.135.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kierowca [31.0.182.*]
    Wszystkie tuzy państwowe dostają decyzję od ręki.Forum nie jest miejscem do wylewania żółci i nieudacznych inwestycji wio stąd.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kierowca [31.0.182.*]
    Należy również zakładać ,że pieniądze tu zainwestowane są bezpowrotnie stracone .Taka ewentualność też istnieje.
  • Re: PGE dostał zgodę na farmy PV tu po roku nie ma perspektyw.. Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Zarząd Bras S.A. (dalej: Emitent, Spółka) w nawiązaniu do raportów ESPI 19/2021, ESPI 6/2021 oraz ESPI 1/2021 przekazuje do publicznej wiadomości, że dnia 11 czerwca 2021 roku Spółka zawarła umowę dzierżawy 53 hektarów nieruchomości gruntowej położonej w województwie dolnośląskim, powiecie głogowskim, gminie Głogów.
    Emitent informuje, że niniejsza umowa dzierżawy zastępuje wcześniejszą warunkową umowę zakupu (z dnia 09 lutego 2021 dotycząca 139,8611 ha) - dalej Umowa Warunkowa Sprzedaży. Zmiana ta została podyktowana z uwagi na planowaną przez przedmiotowy obszar obwodnicę, co uniemożliwia precyzyjne określenie, które działki docelowo posłużą pod budowę elektrowni fotowoltaicznej. Projekt koncepcyjny, który posiada Emitent umożliwia odpowiednie dostosowanie do zmiany lokalizacji w obrębie działek będących przedmiotem wcześniejszej Warunkowej Umowy Sprzedaży. Grodno S.A. jest w trakcie wykonania odpowiednich wersji rozmieszczenia paneli fotowoltaicznych dla różnych wariantów przebiegu obwodnicy, a także przygotowywania wniosku o opinię środowiskową. ..Papiery środowiskowe ogarnia GRODNO
[x]
BRAS 2,41% 0,17 2025-10-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.