• Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~January [31.61.188.*]
    Tego chcą teraz forumowi naganiacze, a później jak wzrośnie będą mówić o okazji życia...tak to działa
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~src [5.184.229.*]
    Teraz jest czas na kupno. Spokojnie regularnie dobierać po taniości. Moja średnia to 0.265 i w tym roku myślę będzie można to oddać 100% wyżej
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Nie sądzę... uczcie się jak wygląda dystrybucja i jak sprzedaż fachowo śmieciowy walor pudla płynności zerowej gdzie nadrukował razem tego 100 mln... Sądzicie że każdy taki naiwny i nie wie o co chodzi z KNF? No chyba że dla was to sukces że wydmuchę KNF wymienia i zajmuje się sprawą prokuratura...
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~Ta [31.61.176.*]
    Szybko na żebry capuś wyskoczył
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.176.*]
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Otóż teraz rozumiem że są pretensje że pudel nakarmił bajeczkami o listach intencyjnych od chińczyków i holendrów, że tak okłamał akcjonariuszy po tym jak sprzedał taki pakiet papieru toaletowego że milionki mu do kieszeni wskoczyły i po deklaracji że nie sprzeda więcej sprzedał jeszcze więcej papieru toaletowego na górce a kolejne milionki od sponsorów do kieszeni, ubierając między innymi owsika w paletko zapchlone na wieki a tearz do tematu wraca KNF... po tym jak nadrukował razem w totalu 100 mln śmieciucha... a jeszcze bajdy o "fotowoltanice", o gamingu i wielu wielu innych śmiesznych i naiwnych aaahahahahahaha... o rozwiązanych umowach które były zapewne podpisane by taki oś naiwny łykną bajdy że coś się dzieje u pudla... no i najważniejsze!!! Cud tehiniki!!! Genialny flawgowiec!!! No i cóż że chiński? Nieistotne bo łoś łyknął... i cóż że to tylko stoper do wc? Powiedział pudel że jest międzynarodowe zainteresowanie? No!!! Uwierzył owsik oczywiście hahahaha... i teraz deser!!!! WYNIKI hahahahahaaaaa... tradycja od lat ta sama hihihihihi... BRAWO pudel i owsik!!! I dlatego przynoszę ogarek oświecenia dla ciemnottty...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.137.6.*]
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~Ta [31.61.176.*]
    Ostre żebry dziś :) fajnie
    Czyje ze od rana jutro capuś wyje
  • Re: Sprzedać i zapomnieć... Autor: ~src [5.184.229.*]
    Jakie 100mln? Prześledz sobie emisje. Dwie z tego były z PP
    Poza tym liczba akcji mnie nie obchodzi tylko kapitalizacja. Jestem w tym momencie na minimalnym plusie a spółka wyceniana jak jakieś gnioty z nc.
    A tu jednak spółka it spore przychody pojawiają się fajne zyski, spore zatrudnienie itd
[x]
SOFTBLUE 0,88% 0,23 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.