Drodzy spójrzmy na fakty, większość z Was jedzie jadem na Januarego etc., jednak to gość póki co osiągnął sukces. Oczywiście zaraz będzie dyskusja co jest miarą sukcesu. W obecenych czasach komercjalizacja nowego kleju do tapet to czasami ponad 6 miesięcy. Tutaj mówimy o przełomie w leczeniu, bądź istotnym ograniczeniu choroby, na którą dzisiaj nie ma powszechenej jednoznacznie udowodnionej terapii. Jeśli on dalej łoży na to pieniądze, to znaczy że coś go przekonuje. Badania nadal trwają, procedury medyczne są skomplikowane i bardzo czasochłonne. Domniemuje też, że jak przyjdzie info to taki, które ugotuje tutaj otwarcie na kilka dobrych dni. Reasumując w dzisiejszych czasach ktoś z takim doświadczeniem w inwestowaniu nie trzymałbym jak to mówicie gniota przy życiu. Nie jestem z grupy 100+ za akcję, ale jak wszystko powiedzie, spokojnie koło 50PLN możemy się obracać w dość krótkim czasie. Powodzenia i trzymam kciuki.
NIGDY NI SIE NIE ZMIENIL ..ZAWSZE WIEDZIALEM ZE TU JEST LIPA ..POLITYKA MA SWOJE PRAWA ..CHCESZ ZARABIAC IDZ Z FALA ZA TRENDEM ..JAK CI DOBRZE ZAPLACA TO I W SYNERDZE BEDZIESZ WIDZIAL OBAJTKA ..A JAK JUZ SIE ZAROBI ..TO SIE MOWI JAK JEST ..HEHE ..ZOBACZ NA OZEGO WIECZE JEST LIPA ..A CIAGLE WIDZI SUKCES ..A GDZIE SIE SZERYF OODZIAL TAMTEGO ROKU ?? CO W LIPCU WIDZIAL MONETYZACJE I 100 ZL NA SYNERDZE ..HAHA ..I JAK PODBIL DO 30 GR I UCIEKL ...TERAZ JEST KSIONCEM PIO77 OZEM LUB MR ..HEHE ..A WU TY DALEJ CZKAJCIE NA COS CZEGO NIE MA
MYLISZ SIĘ .. JA W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS PISZE TAK JAK JEST NAPRAWDĘ .. A NIE PAJACUJE ZE ZARAZ 700 .. NO TAKIE SĄ FAKTY UROSŁO 65 PROC . W TYM TYGODNIU .. ALE JA ZAWSZE PISZE ZE TE POZIOMY TO ŚMIECH NA SALI I NIE POWÓD DOVEUFORI SKORO BYŁO JUŻ 40 GR.. NA SPÓŁCE JEST SPEKOLA KTÓRA NIE PUŚCI KURSU I ROBI WALKI .. JEŻELI BĘDZIE 40 ZŁ TO BĘDZIE GODNA STAWKA ŻEBY TU COKOLWIEK PISAC I ROBIĆ SENSACJE .. ALE TU 2 zł. NIGDY NAWET NIE BĘDZIE .. TAKŻE TE EUFORIĘ NA TYM BADZIEWIU SĄ NIE NA MIEJSCU ..
Dnia 2023-01-26 o godz. 19:18 ~Ksionc napisał(a): > To nie jest prawdziwy Szeryf to jest > > Hans zrobił się nieznośny bo go chłopak rzucił, pokłucili się bo każdy z nich chciał być kobietą w tym związku.
A ty hans dlaczego się pod ksionca podszywasz falbano. Poczekaj aż "wróci z wakacji"....i tu powróci. Obserwuję cię rajtuzo i tyle nicków co ty to tu nie ma nikt. 90% wątków które zakładasz to gadasz sam ze sobą...lecz się borubarze.