• plx Autor: ~zxc [192.168.5.*]
    i co dalej ??
    ...
  • Re: plx Autor: ~asm [88.220.76.*]
    Jedna wielka porażka..........
  • Re: plx Autor: ~ZXC [192.168.5.*]
    ja mysle ze jednak moze nie ...
    trzeba sie przygladac ...
  • Re: plx Autor: mtm [78.8.60.*]
    Tak ,tak, przyglądajcie się dobrze...
    grubaskowi w niebieskich brylach, na rączki....

Dla mnie 9 IX, była klasyczna dystrybucja.
    Powstałe "doji" przy "szczycie wolumenu", którego nie notowano od X 2007r., może być raczej bardzo wiarygodną wskazówką co do przyszłości notowań.
    Dzisiaj natomiast "wisielec" choć jak zawsze z długim dolnym cieniem, tylko potwierdza złą atmosfere na kwicie
    Te jedne z podstawowych formacji świecowych (pojedyńczych świec), odwrócenia trendu, powstałe do tego przy wykupionym rynku, co wzmacnia ich wymowę, a do tego testując opór z długoterminowej opadającej średniej kroczącej ze 150-180dni, mnie osobiście nie napawa optymizmem.

Oczywiście to co się tyczy, tych przyszłych prognoz kursu, to moje prywatne zdanie.

Ewentualne, natomiast wybicie powyżej ostatniego szczytu na poziomie 9.70, potwierdzone wolumenem, zaneguje ten negatywny obraz i potwierdzi tylko siłe papierka a krótkoterminowy trend wzrostowy, który obecnie nadal obserwujemy, możliwe ,że przerodzi się w średnio lub długoterminowy.

Temu jednak scenariuszowi jak narazie daję małą wiarę i przychylam się do pierwszego pesymistycznego, chociaż kto wie...

Tak naprawde podstawa w spekulacji to błyskawiczna reakcja na zagrywki innych i taniec w rytm przygrywanej muzyki.

Hej.
  • Re: plx Autor: tomwo [212.76.37.*]
    smerf zgrywus na papierze wkrótce pokaże prezent niespodziankę a jego wyznawcy jak zwykle będą się zastanawiać dlaczego im to zrobił i ich opuścił szukając wyższego planu. Kupił tanio znalazł frajerów i sprzedał drogo zapłacił podatek belki i się cieszy a kurs zdołowany
[x]
PLASTBOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.