Jutro i jutro i pojutrze i pojutrze itd itp. To nie ważne ile dziennie ale spółka dopiero rusza że sprzedażą i produkcją na całego. Po to była potrzeba wejściana giełdę. Potem ws}półpraca. Strategiczny inwestor itd itp. Przecież to tyle razy już przerabiałem więc wpisy leszczy mnie nie przerażają. Dobre spółki-spółki z szansą na wielki rozwój zawsze są wykupywane więc co się dziwić wielkiemu szumowi i nawoływaniem do działań spadkowych. Przecież każdy z nas wiedział co kupuje. Prospekt emisyjny był dostępny przed wejściem na giełdę. Jakby to był uż benefit systems w obecnej formie to wejście byłoby o 1000 zł a nie po 1 zł. Do 1000 zł musimy poczekać..... Ha ha ha
Jak ktoś nie jest zainteresowany tą spółką i nie ma interesu w niej to po co zawraca sobie nią czas cały czas naganiając na spadki????? Widocznie bardzo mu zależy na dokupienia lub kupienia po raz pierwszy dobrej spółki i na długą kilkuletnią super inwestycję. Po 5 latach to za kilka K akcji to niezłe inwestycje będzie można zrealizować..... To wie nawet laik.... Usługi fitnes to przy nowym społeczeństwie laptopowym i zamkniętym tylko w mieszkaniach to hit XXI wieku. Zobaczcie kto gra na ORLIKACH???? A już w parkach fitnes młodzież w każdym wieku, nie mówiąc o klubach i prywatnym wyposażeniu prawie każdego domu... Pamiętać należy że to dopiero początek trendu...
Tak leszczu. Spółka wprowadza 6 mln akcji a przemielilo się ile przez dwa dni? Kolejna firemka ktora ledwo ciągnęła w kraju. Wiadomo że na giełdzie sprzedaje się marzenia. Takiego zysku pewnie nie mieli przez lata jak po sprzedaży ulicy akcji
Czy w styczniu???? Aż takim optymostą nie jestem bo to by było pod 2,5 już ale tak jak mówiłem po woi na spoko w górę. Ale jak w jeden dzień można 125% a w efekcie w drugim doszło do 176%,to 30% to bardzo malutki. Jakby papier był słaby to po 176% do góry to tu powinno być 100%,w dół. A korekta była słabiutka bo jedynie 35-40%.
Czyli zbieramy się do potężnego odbicia. Jeżeli jeszcze dojdzie ESPI to możemy podskoczyć z 80%co by dało ponad 3 zł. Realne w styczniu czy dopiero w marcu???
Ciepła końcówka tej zimy się zapowiada a niebawem wiosna i lato też w Polsce i na Olimp. Ha ha ha. Nie trzeba tego udawadniać. Dzisiaj przesilenie a jutro Afryka.... Ha ha ha
Pewniak do będzie właściciel akcjii jak wyleszczy wszystkich i zostawi te papiery bez wartości to ta sama grupa Leszek SZwedo i bracia karpińscy będzie jak z Presto sa A potem będą wszyscy płakać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Głupoty i jeszcze raz głupoty. Zachować rozwagę. Spoko. Może ie od razu 30% dziennie bo to potem znowu korekty. Ale systematycznie. Zobaczycie na koniec stycznia, przeskoczymy 2 zł. I to najważniejsze. Spokojnie do góry bo 125% w jeden dzień to przesada...