Walka o 1 zł, tzn ktoś pisze kupiłem tylko 100 szt, ale jak spadnie do 13 zł to kupie 1500,
Ludzie ta spółka za dwa-trzy lata będzie po 300 zł, przecież każdy to wie, a teraz cykacie się kupić, 13 czy 15 jakie to będzie miało znaczenie? no chyba ze krótkoterminowo to ok zgodzę się, ale uważam, ze to spółka kupić-zapomnieć.
Ale cisza na papierze, aż miło. Ktoś zrobił zrzut po 14.05 ale się nie załapałam, a to część daty moich urodzin 14 maj :) a teraz to już flauta. Miłego dnia
Ciekawy tej artykuł, na centrum b+r SDS pozyskał już prawie 30mln, a wycena spółki nadal korzystna, przy kredycie z EBI cena naprawdę będzie jeszcze nie wygórowana.
Tak to kalkuluję. Jak będzie, zobaczymy. Wczorajsze zakupy raczej udane, chociaż widzę że ktoś mnie próbował ale ja kupowałam. Jest szansa że znów będzie próbować
ty tak na powaznie?oni o tym komunikowali rok temu, jak wy tak bedziecie spolki analizowac to zaraz konta wyzerujecie, rosnie bo podali lepsze wyniki prac niz zakladali pierwotnie.
Człowieku, ja tą spółkę przeanalizowalem więcej razy niż ty masz lat. Wiem dokładnie nad czym pracują i czym się zajmują. O mój portfel się nie martw ma się dobrze, realizuj swoje strategie inwestowania a jak masz coś mądrego do powiedzenia to wtedy poslucham
spokojnie bez napinki, emocje nie sluza inwestowaniu,tak przeanalizowales ze sie jarasz infem sprzed roku hehe, nie bierz tych rad osobiscie tylko staraj sie wyciagnac wnioski, nastepnym razem uda ci sie analiza lepiej.
Mam 60% zysku, mogłem sprzedać po 17z kawałkiem i mieć sporo więcej, nie intersuje mnie taki zysk na tej spółce. Siedziałem jak było 8 posiedzę jak będzie 18
Famfam, Zibikorowi mógłyś buty czyścić, wiec apeluje od wstrzemięźliwość. Akurat Zibikor wie w co inwestuje i nie sądzę żeby stąd wyskakakiwał wcześniej niż 2-3 lata. To tyle.
A teraz poczytaj sobie o spółce, bo chciałeś błysnąć, a wyszło ci jak zawsze. Czuwaj.