Czy ja wiem. 1/5 to jezioro. Nie wiele widać. Jest dworzec PKP. Jakby można było podróżować między lokalizacjami pociągiem to by było coś, ale pewnie za dużo by to było.
Powiem tak. Zajebisty dubbing. To będzie mega pozytywna wartość dodana tej gry. Klimat fajny mega zakręcony. Łamigłówki też spoko. Przypomina dobre przygodówki z dawnych lat. Oprawa graficzna nie mój klimat, nie jestem jakimś fanem pixel art i generalnie uważam że ładnie zrobiona mroczna grafika była by lepsza niż to ale mimo wszystko i tak mi się podoba. Pixel art lepszej nie widziałem. Jak to się sprzeda nie mam pojęcia. Wishlista nam powie.
Mi się mega podoba, bardzo bardzo, a pamiętajmy, że to dopiero pierwsza pokazówka, preludium. W Q2 mają pokazać walkę, potem całe miasto... czekam na demo chcę zagrać sam
Esa miałeś rację zapowiedź była tylko dema... Nie oglądam filmu w całości bo sam chcę zagrać... Na Twitch prawie 2 tyś osób teraz ogląda jak ktoś gra... 950 obserwuje na Steam spory przyrost (mam nadzieję że to dopiero początek)
Tak czy inaczej po tym co dziś zobaczyłem na tym filmie dupsko ma mokre ten co nie ma dziś papiera. Bo jak będą dalej z takim rozmachem robić Holstina to raczej pożegnamy obecne poziomy. Gra jest robiona na przyzwoitym poziomie i na ten moment po za samą koncepcją pixel art nie mam się do czego przyczepić.