Wy macie z nim rzadko do czynienia. Natomiast my musimy z nim pracować codziennie. Magazyny istnieją. A najlepsza akcja była w połowie 2021 kiedy to plac wyczyszczono z kabli.
Najlepsze jest to że w 2021 r. Prezesem był Bober. Manipulacja goni manipulację. Nie drażnić SG. A ile kontraktów ze strażą graniczną ma Elektrotim. Jeden który kończy. Bariery na granicy z Rosją nie wygrali. Tu już nie ma kontaktu.
Komendant Główny SG mówił, że będą zabezpieczone (są) na całość w budżecie.
Wydaje się to sensowne bo latem Bug nie jest trudny do sforsowania i temat naturalnie powróci.
Trzeba też zaznaczyć, że to jest odcinek pod opieką innego oddziału SG.
https://www.wnp.pl/wiadomosci/komendant-sg-sa-plany-i-srodki-na-budowe-perymetrii-na-rzekach-granicznych-z-bialorusia,646477.html
Jest jeszcze video. Trzeba szukać na yt.
Dlaczego wszystko negujesz i wszystko zwalasz na innych? . Można sprawdzić kto wywiózł zalegające plac bębny kabli. Wszyscy widzieli zalegające kable i w pewnym momencie zostały wywiezione. Teraz aby nie kuły w oczy to upycha się materiały po różnych miejscach. Nikt tego nie sprawdza.
Były pracownik Elektrotimu wygrał przetarg, dogadał się z kim trzeba i poszły na jego budowę. Jak budowałeś fotowotaikę to skąd wziąłeś kable?. Nic się nie dzieje bez Twojego pozwolenia.
Jasne. Każdy może wystartować w przetargu bo nie ma żadnych warunków co do oferentów. Widać to jak na dłoni w przypadku przetargu na granicy z Białorusią.
Nie wiem gdzie wyjechały kable. Twierdzenie natomiast że to przekręt bez dowodów jest pomówieniem. Jeżeli masz dowody zgłoś sprawę do KNF u i do prokuratury. Jako akcjonariusz jeżeli udowodnisz działanie na szkodę spółki wygrasz.
Napisał, że nie wie gdzie wyjechały!!!! Dobrze, że na chwilę obecną wiemy, że kable były - tylko wyjechały.
Dobrze aby odnalazł jeszcze fakturę na fotowoltaikę chyba, że bezdomny przywiózł, zamontował i umarł
Przecież Elektrotim cały czas pracuje. Ja nie pracuje w Elektrotim. Skąd mam wiedzieć gdzie kable wyjechały a zakładam że są na stanie znając z prasy i komunikatow zlecenia jakie realizuje spółka