Nie i dla mnie jest zbędne ich podawanie. Co innego kwartalne. Obiektywnie o Grodnie jest tu : link: https://www.youtube.com/watch?v=YIyLp9oQ2Ws&ab_channel=KonradKsi%C4%85%C5%BCak-Gie%C5%82da%2CPieni%C4%85dze%2CInwestycje
zbędne bicie piany... w wiadomym celu :-) wiadomo że ubiegłoroczna baza odniesienia jest wysoko (szczyt zainteresowania fotowoltaiką konsumencką w związku ze zmianą przepisów od 01.04.2022 więc dużo osób chciało się załapać na starych zasadach mocno widując przychody w tym okresie) trudniejszy dla firmy początek 2023 był już komunikowany przez zarząd, jest znany i jest w cenie... zresztą podobna sytuacja i realia rynkowe dotyczy większości spółek z GPW giełda dyskontuje przyszłość - nieunikniony rozwój OZE, potężne inwestycje ze środków z KPO które zapewne w końcu otrzymamy, dofinansowanie oze dla budownictwa wielorodzinnego, duże środki dla rozwoju oze na wsi itp Grodno na pewno na tym skorzysta
Nowy czeka na 8 Ja w tym czasie sprzedałem pakiet kupiony po12,5 za 13,38 ( +7 %) Czekam kiedy pakiet który oddał mi Nowy po 14,0 zacznie przynosić zyski. Myślę że długo nie będę czekał