Bez przesady 15 kluczy tylko dali, przy ostatnim rzucie próbowałem około 30 minut od wiadomości na Twitterze, nie wiadomo czy klucze rozeszły się w przeciągu kilku chwil i w przeciągu kilku minut, wiadomo że po pół godzinie już nie było... 100 kluczy nie dali a tylko 15, zobaczymy niebawem co się wydarzy jak dadzą demo, niech prasa znowu zacznie pisać a youtuberzy zaczną dawać recenzję
Co w tym mało profesjonalnego, że budują community na Twitterze? Na Steam w pewnym momencie ("soon" napisali w tweecie) odblokują dla wszystkich, którzy się zapisali przyciskiem "zapisz się na playtest", teraz rozdali marne 15 kodów, co dało parę tysięcy zasięgu. Nieprofesjonalne :D
Stefan w co ty chcesz zagrać jak to tylko domonstracyjny pokaz pomieszczeń bez żadnej fabuły. Gra to będzie tu spekulacyjnie na kursie i to wysoko a ja zapakowany po same jaja tanimi akcjami będę się temu przyglądał
W trailerze dema? Esa zwykle cenię twoje wpisy ale teraz się trochę wygłupiłeś. Trailer był z zajawkami gry która jest jeszcze w produkcji a 3 dema które wypuszczą w każdym kolejnym kwartale będą tylko wyprowadzeniem graczy w gotową grę. Pierwsze demo to prezentacja domu gdzie można zapomnieć się z pomieszczeniami i "pogrzebać po szafkach" Drugim demie będzie można zobaczyć jak wygląda walka z wykorzystanie broni oraz przedmiotów. Trzecia demo to pokaz terenów poza domem i dodatkowe smaczki z gry. Ogólna fabuła nie będzie przedstawiona w tych demach co jest dobrym ruchem i nakręci apetyty żeby kupić grę. Jeśli fabuła będzie wciągająca to Holstin będzie hitem
Questy, ale nie rozmowa. No zobacz, podali, że Janowski House - puzzle, Tunnels - walka, Miasto - zwiedzanie miasta. A w tym trailerze nie ma walki w ogóle, nie ma też żadnego bycia na zewnątrz... Na Steamie plik trailera nazywa się Trailer_Janowski...
W trailerze nie ma walk i zewnętrznych scen bo dopiero nad tym pracują i faktycznie questy jak zewnętrzny świat pokażą dopiero w trzecim demie (kwartale)
No ale mogę się mylić
No dobra, zobaczymy za parę dni. Ja się kieruję tym, że w grupie PLW robi się prologii i dema, które mają około 30min i jako że teraz jesteśmy pogodzeni to tak też zakładam
Właśnie nie, przez Steam jest już ogarnięte były zapisy i każdy dostanie swoje demo teraz jak już kolega napisał uaktywniaja dodatkowy kanal (jak przeczytasz ten artykul co podawałem to zobaczysz ze zwracają uwagę żeby promocja szla multikanalowo i Sonka właśnie to robi, nie napisałem tego od tak ze idą z promocja jak po sznurku) Ja rozumiem ze jest zniecierpliwienie, ale promocja Holstin jest prowadzona koncertowo, naprawdę nie ma się do czego przyczepić, tylko bic brawo jak to sie odbywa, ja jestem w szoku.