• Koniec promocji blisko Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.121.*]
    Koniec promocji blisko. Zrzuty pokończyły się. Niedługo zostanie tylko pisanie zniechęcających głupot ale kurs i tak będzie w górę. Ciekawe ilu piszących kupowało a ile pisało bajki o 3 groszach i czy zostali z niczym. Giełda to psychologia każdy liczy że kupi taniej potem że wzrośnie a w końcu przychodzi moment decyzji o wzrostach i wtedy albo się ma akcje albo pisze głupoty które i tak nic nie dadzą bo kurs będzie coraz wyżej aż żal będzie kupowac. Te wpisy znekchecajacych troli szkoda cytować. Nic nie wiedzą o spółce. Nie znają osiągnięć życiorysów. Nie czytali prac nie analizowali patentów.. Ich słownictwo jest ubogie a perspektywa wąska
  • Re: Koniec promocji blisko Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Ale widzieli jak Ci mądrzy ludzie obiecali im kokosy jak kurs leciał na 99 gr i i widzieli potem jak spadł na obecne poziomy a po drodze widzieli jeszcze emisje akcji wiec może widzieli fakty a ty widzisz marzenia ?
  • Re: Koniec promocji blisko Autor: ~Lauri [83.7.135.*]
    A Ty po co tu jesteś? Jak nie masz akcji to po co się produkujesz?
  • Było minęło ważna przyszłość Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.121.*]
    Luk
    Nie można jak pijany trzymający się płotu wracać do kwestii wywindowania kursu do 99 grosz.y. To była czysta spekulacja teraz powoli zaczyna otwierać się nowa era. Oczywiście jest dużo niewiadomych zagrożeń ale jest realna szansa że coś co wymyślą zostanie skutecznie wdrożone albo że.... Będzie powtórka z orzyrywkj ze spekulacja. Na spółkach dużych gdzie jasne są wskaźniki ekonomiczne trudna i taka spekulacje a na takich małych które mogą być wycenione spokojnie 5 czy 10x więcej ejat dużo łatwiej. Dlatego na loguje liczę na duży zysk. Trudno jest wyrokować komu zostaly sprzedane akcje za 2 i 3 potem za 5 groszy i co się z nimi stało można domniemywać ze zostały wpuszczone w rynek. Bylo to o ile pamiętam w okresie przejmowania spółki łączenia. Nawet jeśli to z jakiś powodów uczyniono ktoś na tym miał zysk to trzeba przeanalizować możliwy rozwój sytuacji w przyszłości. Raczej nie zapowiada się mega emisja po 3 grosze raczej ja bym. Obstawiał powolne skupowanie akcji z rynku i to jest czynione od dawna. Akcji w obrocie jest tak. Naprawdę niewiele. Większość jest niedopuszczona do obrotu. Naprawdę wracanie do tych 99 groszy i imputowanie że ktoś oszukał tych biednych ludzi którzy kupowali na samej górce jest nie do końca prawdziwe i logiczne. Dziwne ze wtedy chcieli kupować a teraz za 6 groszy nie chcą. To psychologia.. Mam. Nadzieję że analizujesz sytuację i dokupujesz. Ludzie już tak mają że wola kupować drogie akcje a jak są na dnie to lamentują zamiast kupować myśleć analizować i mieć trochę wyobraźni.
    W tej spółce jest paru ludzi z ogromnym potencjałem przy odrobinie e szczęścia zarobimy wszyscy. Ja kupuje a nie lamentuje to bez sensu dziś sto tysięcy akcji to są nieduże pieniądze a za rok dwa być może człowiek będzie latami zbierał kasę żeby mieć taki pakiet to tylko kwestia pomysłu kreatywności patentów szczęścia. Ja zakładam że to są ostatnie tygodnie promocji o ile nie dojdzie do jakiegoś nieszczęścia w plityce czy gospodarce czy u naszych sąsiadów to powinno być dobrze ale każdy sam decyduję niestety nie mamy dostępu do o formacji to też jest dziwne i daje do myślenia. Czas prawdę pokaże tylko że wtedy nie będzie tak tanio i tak łatwo ale cóż Polak mądry po szkodzie
  • Re: Było minęło ważna przyszłość Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    W sumie masz racje. Ogólnie nie narzekam na tamten rajd bo wtedy wskoczyłem po 22 a wyskoczyłem po 87 i jest to ogólnie mój rekord w zyskach także poprostu jestem trochę znudzony tym marazmem tutaj i brakiem informacji jakiś konkretnych a nie takich w stylu ze odnalazły się dwie akcje. Mam mikro pakiet o charakterze hazardowym dlatego czasami tutaj zaglądam. Może pojawia się jakieś umowy na granulat albo inne.
  • Re: Było minęło ważna przyszłość Autor: ~Rafal [185.55.64.*]
    hahahah zaraz nie wytrzymam ze smiechu hahahaha.
    MuchaSlawomir nie rozmiawiaj z tym trollem Luk-iem , wawalił wszystko ze stratą po 0,05 , wyśmiewał mnie że kupowałem poniżej 0,06 po czym tydzień pożniej kurs wystrzelił 25% z czego ja zebrałem 18% hahahaha. Gość miał zniknąć z forum obiecywał to kilkukrotnie ale widocznie strata nie pozwala mu zapomnieć o spółce i jak widać siedzi tu codziennie wymyślając rózne farmazony. Gdy znów zacząłem zbierać po 0,055 to gość znów mnie wysmiewał że to bankrut aaaaaa tuuu naaaagle się okazuję że ma pakiet HAHAHAHAAHA, normalnie mistrz hahaha dlaego właśnie nie udzielam się już na bankierze bo tu same ASY jak widać hahahahhahah
  • Re: Było minęło ważna przyszłość Autor: ~Luk [89.151.36.*]
    Nie uwierzysz ale właśnie miałem miałem pisać ze był tu taki Rafał co zbierał wszytko do 6 gr i ciekawe czy zaraz się nie udzieli. Szkoda ze tylko szczekać potrafisz i atakować i psuć dyskusje ale mam nadzieje ze się już nie udzielisz. Zajrzę tu jeszcze za miesiąc gruba rybo.
  • Trzeba bez emocji Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Bez emocji analizować akumulować ścisnac pośladki korzystać z promocji. Tu gra nie toczy się o 10 groszy tylko duuuuzo wyższe poziomy. I tych akcji nie kupują leszczw tylko ludzie którzy chcą zarobić większą kasę.

Momentem promowym będzie doktorat dla Pana mgr oraz belwederska profesurę dla dr hab bo będzie już niezależny i nie będzie się musiał przejmować środowiskiem akademickim. Oraz proces pozyskania kasy z posiadanych patentów i mam nadzieję przeznaczenie środków na stworzenie WŁASNEGO I DOBRZE WYPOSAŻONEGO LABORATORIUM dzięki czemu spółka nie będzie musiała kupować patentów jak do tej pory ale to naprawdę może być kwestia tego roku. Oby był przełomowy. Przy pary dobrych newsach kurs bez problemu przebije 20 30 groszy trzeba tylko impulsu i podstaw. Dla mnie ta cisza jest podejrzana mam teorie że to nie jest przypadkowe. Ja mam czas i się nie zniechęcam. Jest jeden scenariusz który może dać wszystkim posiadaczom ogromne zyski a troli spadkowych przyprawić o ciężki ból głowy
  • Re: Trzeba bez emocji Autor: ~Thomas [88.199.145.*]
    Wreszcie merytoryczny komentarz.
    Przylaczam sie .
    Cierpliwy zarobi.
    Pieniądz na gieldzie plynie z niecierpliwych raczek do cierpliwych
  • Re: Trzeba bez emocji Autor: ~stepan [5.173.147.*]
    tak
  • Właściwe info Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Mnie po prostu wkurzają bezsensowne komentarze naganiaczy. Którzy kierują się tylko własnym iinteresem pisząc szkalujące spółkę komentarze czekaajc na panikę. A ja mam wrażenie że czas taniego kupna się kończy. Była dystrybucja po 10 groszy i kończy się skup po 5 groszy. Generalnie ta ferajna zarobiła na tym mieli 40 mln akcji wpuścili w rynek skupili taniej może nie całość ale większość. Będą dalej kupować po 7 8 9 10 groszy i po 12 również i wyżej. I to im się opłaci bo jeśli mieli średnia sprzedaż po 11 groszy i średni skup po 7 groszy to. Będą do przodu. A tam też może być gra między tymi którzy dostali te alcyjki prqie za darmo a w międzyczasie zmieniła sie koncepcja i ci którzy kupują to już trochę inna grupa. Taki brak informacjj to ciekawa koncepcja ale skuteczna. Ja wyszedłem z jednego zalozenia że maja potencjał ogromny. Oszacowałem ich na kilkadziesiąt milionów a nie na 10 a właściwie na 6 mln bo tyle był warta część naukowa to śmiech na sali. Jeśli dostaną kasę i kupią laboratorium to będzie prawdziwy hit. Te poziomy sa śmieszne wspomnicie moje slowa. Ja nie spekuluje ją zainwestowałem i jestem spokojny. Czekam tylko jak długo będą ukrywać dane finansowe bo chyba proces łączenia frm się już zakończył.
    Przed nami rok 2023 rok Lauren Peso ogromnego sukcesu i radości
  • Dzień radości Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Już niedługo. I wtedy okaże się że ci którzy te bzdury wypisują te się cieszą bo przecież kupowali. Chociaż Wykolejeniec Slay pewnie ma za mało i chce po 5 groszy a to już trochę ciężko aby się nie przeliczył. Ja stosuje zasadę dają to biorę i jestem spokojny każdy zjazd to okazj do kupna. Czekam na dobre informacje już za 2 tygodnie
  • Tak jak myślałem Autor: ~MuchaSlawomir [45.84.123.*]
    Oczekiwany zysk ale ogromny wzrost przychódow nawet mnie zaskoczył. Myślę że rok 2023 to będzie rok Lauren Peso. Raczej już chyba nie dam rady dokupić poniżej 6 groszy mogłem mieć więcej ale coz i Tka skorzystałem z promocji. Zobaczymy ale jest realna szansa że kurs być może pójdzie grubo ponad 10 groszy ważne ejst tyljk żeby coś podali o Polynertech to będzie i 20 i więcej. Zespół LP robi dobra robotę gratulacje dla Pani Prezes no i mam nadzieję że będą jakieś wieści z laboratoriumm i jak tam Slay Twoje nieśmiertelne prawa..l...Kupiłeś coś czy tylko tak pisałeś trzy po trzy dla pisania i fermentu.... Zobaczysz w tym roku swoje prawa straty
  • Re: Tak jak myślałem Autor: ~Pewniak [31.2.40.*]
    I zaczęło się proszę państwa i po co te kłótnie będziemy bogaci kwestia czasu..
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.