Mnie po prostu wkurzają bezsensowne komentarze naganiaczy. Którzy kierują się tylko własnym iinteresem pisząc szkalujące spółkę komentarze czekaajc na panikę. A ja mam wrażenie że czas taniego kupna się kończy. Była dystrybucja po 10 groszy i kończy się skup po 5 groszy. Generalnie ta ferajna zarobiła na tym mieli 40 mln akcji wpuścili w rynek skupili taniej może nie całość ale większość. Będą dalej kupować po 7 8 9 10 groszy i po 12 również i wyżej. I to im się opłaci bo jeśli mieli średnia sprzedaż po 11 groszy i średni skup po 7 groszy to. Będą do przodu. A tam też może być gra między tymi którzy dostali te alcyjki prqie za darmo a w międzyczasie zmieniła sie koncepcja i ci którzy kupują to już trochę inna grupa. Taki brak informacjj to ciekawa koncepcja ale skuteczna. Ja wyszedłem z jednego zalozenia że maja potencjał ogromny. Oszacowałem ich na kilkadziesiąt milionów a nie na 10 a właściwie na 6 mln bo tyle był warta część naukowa to śmiech na sali. Jeśli dostaną kasę i kupią laboratorium to będzie prawdziwy hit. Te poziomy sa śmieszne wspomnicie moje slowa. Ja nie spekuluje ją zainwestowałem i jestem spokojny. Czekam tylko jak długo będą ukrywać dane finansowe bo chyba proces łączenia frm się już zakończył.
Przed nami rok 2023 rok Lauren Peso ogromnego sukcesu i radości