• Będzie up Autor: ~Famfan [94.174.41.*]
    Ja uważam ze jeżeli przebijemy poziom 3.42 i utrzyma się ze dwie sesje przy obrotach 600-800k akcji to podbije w okolice 4 nie udało się w tamtym tygodniu i być może w tym ale następny będzie duży up a przy jeszcze większych obrotach utrzyma się ponad 3.66 to już będzie grubo ponad 4
  • Re: Będzie up Autor: ~ron [188.117.130.*]
    ja uważam że jesli wciaz bedzie minus to lecimy ponizej 3zł, moze sie uda w tym tygodniu a moze w nastepnym. A jak tak dalej bedzie to bedzie grubo ponizej 3.
  • Re: Będzie up Autor: ~Famfan [94.174.41.*]
    Próbuje się podzielić swoją nowatorska metoda której żaden z was nie używa i jej nie zna sprawdzam na różnych spółkach i skuteczność 50% także dziele się z użytkownikami tego forum tylko po to żeby tez wiedzieli ze to działa tylko jeszcze daleko mi w tym do założonych obrotów ale wszystko w swoim czasie
  • Re: Będzie up Autor: ~ppa [91.235.161.*]
    50% minus prowizja i inne opłaty za konto i belka z zarobionej części - konto w przyszłości wyzerowane, nie wspominając, że skuteczność na poziomie rzutu monetą.
  • Re: Będzie up Autor: ~Famfan [85.255.236.*]
    Tak bo to zależy jaki jest obrót i jeżeli jest tski jak założę to skuteczność 100%
  • Re: Będzie up Autor: ~Famfan [85.255.236.*]
    I to muszę dopracować bo nie opieram się tylko faktach ale tez o założenia takie ze np obrót plus założony odpowiedni kurs utrzymany w odpowiednim czasie daje wtedy zarobek na razie nie mam akcji ale czekam na moje poziomy i wtedy pogadamy
  • Re: Będzie up Autor: ~glp [188.117.130.*]
    chodziles do szkoły z glapinskim?
  • Re: Będzie up Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    "Próbuje się podzielić swoją nowatorska metoda której żaden z was nie używa i jej nie zna sprawdzam na różnych spółkach i skuteczność 50% (...)"

Czyli raz się uda, a raz nie :P

statystycznie 50% to nie najlepszy wynik ;p
  • Re: Będzie up Autor: ~Fred [83.144.90.*]
    Wyjątkowo śmieszne. Ciekawy jestem twoich kompetencji vs. Glapiński. Dawaj, podaj swoje tytuły i szkoły jakie kończyłeś i z jakimi stopniami.
  • Re: Będzie up Autor: ~Famfan [94.174.41.*]
    Ciekawe czy tak dalej się bedziesz nabijał jeżeli to co pisałem to sue sprawdzi na razie poziom który założyłem 3.42 utrzymał sue w tym tygodniu i obroty w dniu przebicia 600-800k akcji także… przyszły tydzień obstawiam 15% up i jeżeli w przyszłym tygodniu nie spadnie poniżej 3.66 i obroty przy przebiciu 4zl około 2-2.5 mln to za tydzień grubo ponad 4 widzę ha ha
  • Re: Będzie up Autor: ~Fred [31.61.178.*]
    Wiec ci tłumaczę: możesz stosować techniki analizy jakie sobie tylko zamarzysz i nawet możesz być w tym skuteczny, ale w porównaniu do wiedzy, jaką dysponuje Gapiński wciąż jesteś mały Miki. Jesteś wielkim ekonomistą w swoim mikrootoczeniu.
    Czy się mylę i jesteś lepszy od niego, tylko świat cię jeszcze nie odkrył ?
    Nie myśl nad odpowiedzią zbyt długo, po prostu twój dowcip był żenujący
[x]
GRENEVIA 0,31% 3,27 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.