Wg bankiera dziś była najciekawsza sesja roku, więcej entuzjazmu chłopaki https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ciekawa-sesja-na-GPW-Olymp-z-najlepszym-debiutem-od-2019-r-8477583.html
Oldboy ale piszesz bzdury..... Tu nikt nie zbija i nie gra na zniżkę.... To zwykła matematyka.....
Pytanie do Ciebie. Masz np 5 tys akcji SDS i zero gotówki....I dostajesz zaproszenie na zakup 5tys akcji po cenie nizszej niz rynkowa... Głupi nic nie zrobi bo nie ma kasy.... Myslący sprzeda na rynku aby kupic 2-3 zł taniej... Przy 5 tys akcji jest 10 tys do przodu... Ty moze gardzisz taką kasą... Ale lepiej zgarnąć pewną kasę i dalej tkwic w projekcie.....
To sie moze udac pod warunkiem ze SDS nie ustali ceny emisyjnej na 15-16zl, odetnie tych co daja mniej, zbierze mniej kasy, powie ze szanuje akcjonariuszy i wtery ktos taki zoetaje z niczym kiedy pociag odjedzie.
Ktoa na pewno na to liczy a ja licze ze sie przeliczy
ale po co takie ujadanie.... Nie mieszajcie ludziom w glowach ,że po 15-16 pojdzie emisja.... Gdybym był trolem to juz bym wysmiał ze po 17 sie nakupił i głupoty pisze.... Spółka jest mocna i to wiem, i wiem takze, że nalezy wykorzystać wtorek i srodę do zakupów, szczególnie , że bedzie promocja.
Jeśli na początku inwestycji 3 procentowa strata męczy Cię i czujesz ze będzie Ci z tym ciężko zmniejsz inwestycję, pocieszanie może być nieskuteczne na dłuższą metę