• Jakie to szczęście Autor: ~kosmita [95.41.8.*]
    Wygląda na to że dostąpiliśmy nagłego zaszczytu nawiedzenia przez nachalnego molestanta.
  • Re: Jakie to szczęście Autor: max-r [78.154.77.*]
    Przyzwyczajcie się bo Polityka nadzorcza Głównego Akcjonariusz Taxus Fund S.A. będącego jednocześnie Akcjonariuszem GPW S.A. będzie na stałe, więc co Walne GPW S.A. jak GPW S.A. nie zacznie być m.in Profesjonalnym Nadzorcą ASO będzie ogień na uprawnieniach korporacyjnych i będę zadawał ogrom pytań Zarządowi GPW S.A. - w szczególności dlaczego Emitenci ASO nie mają wprost prawa do Niezawisłego Sądu przeciw GPW S.A. tak samo jak Autoryzowani Doradcy.

To co robię mimo że może tego nie rozumiecie jest dla dobra Rynku i wszystkich Akcjonariuszy czy dużych jak ja czy malutkich mających po 100 tyś zł czy 50 tyś zł czy 500 zł w akcjach jakieś spółki np. ASO.

Możesz się sądzić np. o kury z Sąsiadem że za głośne ale o jakieś Patologiczne uchwały GPW S.A. które dotyczą Emitenta i wszystkich jego Akcjonariuszy więc masz ogromny interes parawany aby iść do Sądu - wprost nie a taki stan to PATOLOGIA

Rozumiecie o co jest dym ?

Zamiast się cieszyć że ktoś cię w końcu odważył wystąpić przeciw Bogom Olimpu siedzącym jeszcze na GPW S.A. to mnie hejtujecie oczywiście mając na względzie wieloletnie doświadczenia z hejteremia mało się tym przejmuję ale zwracam wam uwagę o co jest gra.

O lepszy Rynek z jakimiś przejrzystymi zasadami a nie widzi mi się Zarządu czy pracowników GPW S.A. - taka Patologia nie może dłużej mieć miejsca - tak uważam.

Zobaczymy co zrobi ESMA bo jest zawiadomiona.

Moderator powyższe posty to konstruktywna krytyka GPW S.A. wynikająca z wolności słowa a to Prawo wynika wprost z Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej dla przypomnienia

Art. 54.
    1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.

[x]
GPW 2,20% 81,20 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.