• Jak wam nie wstyd? Autor: ~Typ [5.184.212.*]
    Spółka gamingowa, która nie wydała i nie sprzedała żadnej gry zmienia profil działalności pod oze i w dwa dni rośnie 100%. Jakoś nie potrzebują do tego magazynków. Choć może coś kupią od mte po tych targach hahah :-D Jakoś większy FF niż tutaj obecnie nie przeszkodził żeby wyjechać z kursem w kosmos. Nie zdziwi mnie jak zaraz i większa kapitalizacja będzie. A wy miernoty nawet plus 10 nie potraficie zrobić. Żenada
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~Opinia [37.30.44.*]
    Oddaj jak spekulant i ci ulży
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~ŁEB [37.30.40.*]
    Miernoty to zarząd, obecni akcjonariusze więksi i mniejsi czy różnej maści naganiacze wzrostowi i spadkowi, którzy toczą tu wojenki o to czyja racja jest najmojsza? Bo do końca nie rozumiem komu i za co ma być wstyd i co ma z tym wspólnego spekulacja na akcjach spółki, która nic nie osiągnęła jako IQ Partners, potem nic nie osiągnęła jako gamingowe PunkPirates, a teraz twierdzi, że z marszu stanie się dużym wytwórcą energii z farm PV?
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~bubuzubu [31.61.244.*]
    Niech się wstydzi niewidzialna ręka rynku i bęcwał który szuka winnych nie tam gdzie trzeba.
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~15500100900 [37.47.238.*]
    Opinia powiedz komu oddać ?po 20 groszy mam oddaC ?
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~bubuzubu [31.61.244.*]
    20 groszy? Spekulant wyrzucił ostatnio ze 120k akcji i kurs nie spadł poniżej 37 gr, to jest właśnie ta niewidzialna ręka rynku:P To co widzisz w arkuszu po każdej ze stron może się zmienić w mniej niż 5 minut. Jeśli już masz dosyć spółki to nikt ci nie broni wypróbować czy i jak to działa:)
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~Typ [5.184.239.*]
    Ty od tej niewidzialnej ręki, od wczoraj 40k stoi po prawej. Czemu nie łykasz raz z opinią??? Dalej nie widzisz problemu razem z resztą? Że twoja niewidzialna ŕęka woli grać na śmieciach które nic nia miały nie mają i najprawdopodobniej nie będą nigdy mieć. A tu przecież i fundamenty i perspektywy i żywy towar w ofercie. Ale jakoś każdy omija szerokim łukiem. Każdy bredzi wywal chętnie zbiore. To zbieraj jeden z drugim za 0.4 a nie bawić się w groszołapów!!!
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~Opinia [37.30.37.*]
    Zrzuć jeden z drugim na początek 10tys w lewo i obserwujcie co się będzie działo.
    Sprzedajcie drobnymi paczkami i wam ulży.
    Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.

Powodzenia w szybkiej ewakuacji.

Duże pieniądze są do zarobienia na punkach, piratach, ibcośtam i wiele innych.
    Tu tylko hak, straty, cierpienie i brak perspektyw
    Napewno ci będę zrzucał na lewo groszołapie numer jeden po to żebyś wystawił 2gr wyżej.
  • Re: Jak wam nie wstyd? Autor: ~racjonalista0220 [188.252.84.*]
    Niestety jest to poziom na którym zrzucają akcje wiec jaki sens jest go podnosić dopóki jakiś mądry akcjonariusz sypie po 37 - 38 groszy ?
    O co te pretensje i nerwy? Przecież giełda właśnie polega na tym, żeby taniej kupić i drożej sprzedać. Nieważne czy 10 minut, czy 10 miesięcy później. Może grasz jakoś inaczej? Sam tu jestem od niedawna i zbieram od tych, co nie trzymają ciśnienia, a zarząd ze swoim milczeniem jeszcze mi w tym pomaga. Nazwanie mnie cieniasem, leszczem, czy groszołapem nie ma większego znaczenia, jeśli prędzej czy później osiągnę zamierzony efekt.
    2 fixy na dzień dobry. Taki efekt dostaniesz. Powodzenia
    Na jakiej podstawie tak sądzisz? A jeśli jesteś o tym przekonany, to co jeszcze tutaj robisz? Bądźmy poważni.
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.