Spółka gamingowa, która nie wydała i nie sprzedała żadnej gry zmienia profil działalności pod oze i w dwa dni rośnie 100%. Jakoś nie potrzebują do tego magazynków. Choć może coś kupią od mte po tych targach hahah :-D Jakoś większy FF niż tutaj obecnie nie przeszkodził żeby wyjechać z kursem w kosmos. Nie zdziwi mnie jak zaraz i większa kapitalizacja będzie. A wy miernoty nawet plus 10 nie potraficie zrobić. Żenada
Miernoty to zarząd, obecni akcjonariusze więksi i mniejsi czy różnej maści naganiacze wzrostowi i spadkowi, którzy toczą tu wojenki o to czyja racja jest najmojsza? Bo do końca nie rozumiem komu i za co ma być wstyd i co ma z tym wspólnego spekulacja na akcjach spółki, która nic nie osiągnęła jako IQ Partners, potem nic nie osiągnęła jako gamingowe PunkPirates, a teraz twierdzi, że z marszu stanie się dużym wytwórcą energii z farm PV?
20 groszy? Spekulant wyrzucił ostatnio ze 120k akcji i kurs nie spadł poniżej 37 gr, to jest właśnie ta niewidzialna ręka rynku:P To co widzisz w arkuszu po każdej ze stron może się zmienić w mniej niż 5 minut. Jeśli już masz dosyć spółki to nikt ci nie broni wypróbować czy i jak to działa:)
Ty od tej niewidzialnej ręki, od wczoraj 40k stoi po prawej. Czemu nie łykasz raz z opinią??? Dalej nie widzisz problemu razem z resztą? Że twoja niewidzialna ŕęka woli grać na śmieciach które nic nia miały nie mają i najprawdopodobniej nie będą nigdy mieć. A tu przecież i fundamenty i perspektywy i żywy towar w ofercie. Ale jakoś każdy omija szerokim łukiem. Każdy bredzi wywal chętnie zbiore. To zbieraj jeden z drugim za 0.4 a nie bawić się w groszołapów!!!
Zrzuć jeden z drugim na początek 10tys w lewo i obserwujcie co się będzie działo.
Sprzedajcie drobnymi paczkami i wam ulży.
Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
Powodzenia w szybkiej ewakuacji.
Duże pieniądze są do zarobienia na punkach, piratach, ibcośtam i wiele innych.
Tu tylko hak, straty, cierpienie i brak perspektyw
O co te pretensje i nerwy? Przecież giełda właśnie polega na tym, żeby taniej kupić i drożej sprzedać. Nieważne czy 10 minut, czy 10 miesięcy później. Może grasz jakoś inaczej? Sam tu jestem od niedawna i zbieram od tych, co nie trzymają ciśnienia, a zarząd ze swoim milczeniem jeszcze mi w tym pomaga. Nazwanie mnie cieniasem, leszczem, czy groszołapem nie ma większego znaczenia, jeśli prędzej czy później osiągnę zamierzony efekt.