• ZAUWAZYLISCIE.... Autor: ~gxr [31.61.187.*]
    przed blokada obrocono mniej niz 70 tys akcji.....przy zrzutce poszlo okolo 150 tys akcji....nie jest to dobra prognoza na przyszlosc....ale czy jedziemy na 13-12 zl to czas pokaze. .mysle ,ze trwaly wzrost kursu bedzie napedzany solidnymi wynikami...ale czy takie beda...na pewno nie teraz
  • ty chyba inna sesje sledziles:):) Autor: ~piracik33 [5.133.8.*]
    Nie pisz bzdur...porownaj ile akcji bylo na podbitce zebranych a ile na dolowaniu kursu:) wystarczy porownac wolumeny geniuszu....
    Manipulowac ciemnogrodem to trzeba potrafic:) buhahahhah
  • Re: ZAUWAZYLISCIE.... Autor: ~Karol [176.115.243.*]
    Bzdury piszesz liczyć nie umiesz,korekta wymiana akcjonariatu i jutro góra
  • Re: ZAUWAZYLISCIE.... Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Zgodzę się do momentu "wymiana akcjonariatu", ale straszenie nowych i zjazd w dół, zbieranie akcji na niskim poziomie jest równie prawdopodobny.
    Dlatego poziomu 12-13 złotych za kilka dni nie możemy wykluczyć.
  • Leser1 Autor: ~piracik33 [5.133.8.*]
    Naprawde myslalem, ze po skompromitowaniu sie w ostatnim tygodniu swoimi postami czegos sie nauczyles....Ale ty dalej swoje jak mantre :):):) jestes nie refolmowalny. Widac ze teraz do 12 zł dodales 13 zeby sie ubezpieczyc:)
    ZENADA!!!
  • tak tak Autor: ~gxr [31.61.187.*]
    wyrzucilem kilka tysiecy po 16,4-16zl.....i robcie z nimi co chcecie...powodzenia......zbyt plytki rynek nie lubie detalu
  • Re: Leser1 Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Ojojoj
    Spadnie, to spadnie, płakać nie będę.
    Przy odrobinie szczęścia dokupię.
    To spółka dla osób które mogą zamrozić kapitał na rok, dwa.
    A to że męczy się kurs i leszcze, trudno.
    Tu nie będzie skoku na 30 złotych w tydzień, czy miesiąc a sporo osób liczy na szybki zarobek.
    Na teraz jak potrafią się wbić w to co się dzieje z kursem to nawet kółka im wychodzą.
  • Re: Leser1 Autor: leser1 [91.233.250.*]
    A 13 dodałem, bo wzrost był wyższy, dłużej potrwa i trudniej będzie zrobić tu 12 złotych.
    Chyba że po tym co się dzisiaj stało ktoś przyciśnie i w chwilę zrobi - 5%, to potem pójdzie szybciej bo nowe ręce mogą nie utrzymać gorącego papieru.
  • Re: Leser1 Autor: ~Aln [87.205.52.*]
    Leser mnie irytował wcześniej, bo gadał bzdury, to fakt, ale tu ma pełna racje. Nie można wykluczyć kiszenia i zaniżania nawet do poziomu 12-13 zł niestety bo tu ewidentnie gra na wyleszczanie jest i zbieranie akcji. Boty grają na zjazd i to skutecznie. Perspektywa roku, dwóch lat i będzie dobrze, ale teraz wszystko możliwe. Tylko porządne odcięcie na 30-40 zł ustabilizowało kierunek, a tak to lipa.
  • Aln Autor: ~Piracik33 [5.187.49.*]
    Oczywiscie ze nie mozna wykluczyc bo to jest GPW, ja mam zakres inwestycji min do drugiej połowy 2024 co wszyscy wiedzą i takie podbitka jak dzisiejsze wykorzystuje do zwiększenia ilosc akcji. Ale nigdy nie naganiam po sprzedaży na niższe poziomy bo chcę odkupić niżej jak niektore Asy tego formum bo jest to dla mnie nie godne i nieuczciwe. Tyle w temacie Leser 1.
    Dla mnie ten papier bedzie wyceniony bardzo wysoko a takie sesje jak dzisiejsza tylko to potwierdzają. Pozdrawiam uczciwych o cierpliwych akcjinaruszy.
  • Re: Aln Autor: leser1 [91.233.250.*]
    A nie pszyszło Ci do głowy że ktoś chce kupić i dużo i tanio i widzi że ma na to czas.
    A piszę bzdyry, nie bzdury, ciekawe jak wyszedł by ktoś kto by częściowo się nimi kierował.
    Zakładając że gdy pisałem o braku mocy by sprzedawał a gdy pisałem o spadku by stopniowo kupował :-/
    Taki kolarz by całkiem fajnie zarobił :-)
    Zauważcie że ja nie piszę o spółce, nawet inaczej pisałem że w długiej perspektywie da zarobić tyle że tu trzeba roku, dwóch, ale piszę o zachowaniu kursu.
    I tak sądzę że jutro już może być 13 z groszami a na początku lutego możliwe i 12 z groszami, bo poniżej 12 to jakoś nie wierzę - pamiętajmy jednak że to banan :-)
  • Re: ZAUWAZYLISCIE.... Autor: ~Gargamel [31.0.37.*]
    Wy tak serio jeszcze niedawno kurs był 6 złotych. Dzisiaj prawie pokazał 3 razy wyżej...czy tesla rosła w pół roku czy kilka lat?..perspektywa jest genialna tutaj..
  • Re: ZAUWAZYLISCIE.... Autor: ~stop_manipulacji [89.38.99.*]
    Dlaczego MANIPULANCIE nie napiszesz że:

Zanim kurs był po 6złotych ..... to kilka miesięcy wcześniej był po 30 zł ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurs wynosił 30zł gdy:

1) było widmo bankructwa
    2) ujemne przepływy pieniezne
    3) brak inwestora
    4) brak perspektyw

Teraz wynosi 15zł a mamy:

1) +39mln gotówki
    2) dodatnie przełpływy pieniężne
    3) inwestora branzowego
    4) aktywa warte 250mln zł
    5) wejście na rynek GB

Co mnie obchodzi że przez chwile było 6zł , skoro skumulowany obrót wynosił tam kilkaset tysięcy złotych ????????????
  • Re: ZAUWAZYLISCIE.... Autor: ~Gargamel [31.0.37.*]
    Bo ja wchodziłem za 7 złotych nie intersuje się na giełdzie co było wcześniej liczy się teraz i przyszłość.
[x]
MEDICALG 5,18% 34,50 2025-10-15 17:03:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.