Myślę, że na dniach pojawi się tu sporo postów niewiele wnoszących, więc póki czas - dziękuję Wam za Wasze posty w tych ostatnich 5 latach oczekiwania na to, co się już częściowo działo i co nastąpi zapewne wkrótce.
Dzięki za tłumaczenie technologii i ogląd sytuacji w branży a także za podsumowania Walnych dla takich jak ja, co nigdy na Walnym nie byli.
Mam nadzieję, że dywidenda sowicie Wam wynagrodzi oczekiwanie.
Ja wszedłem dzięki Prof. Garsteckiemu. Był dla mnie od samego początku przekonujący i wiarygodny. Decyzje podejmowałem wyłącznie w oparciu o własne wyczucie. Forum pełniło rolę dodatku. Tu od samego początku najbardziej cenię wpisy Carlosa i to w jego stronę sam kieruję największe podziękowania :)
Skromnie dziękuję za docenienie i mojej aktywności.
Bez urazy, ale nie przepadam za dyskusjami na forum co kto ma w portfelu. Skoro jednak pytanie padło, odpowiem najbardziej ogólnie.
Główna pozycja u mnie to Scope, około 3/4 portfela. Wiem, mało rozsądnie to wygląda na pierwszy rzut oka, ale pierwsze zakupy tu robiłem na początku 2019 r. i systematycznie doważałem od tego czasu. Pozostała 1/4 rozdzielona na kilka spółek, wszystkie z sektora biotech, z jednym wyjątkiem (spółka technologiczna, ale nie biotech). Ewentualne dalsze dywagacje w tym temacie - BEZ ODBIORU z mojej strony:)
Profesora Garsteckiego nie znałem naturalnie osobiście, ale czytałem o nim sporo. Początkowo w mediach finansowych (spółka debiutowała na NC w 2017 r.), potem w mediach branżowych. Od początku ten człowiek robił na mnie duże wrażenie.
oczywiście, że forum to dodatek, ale prawdę mówiąc na bankierze można trafić na jakieś wzmianki o ciekawych spółkach, które później wrzuca się oczywiście na bęben ;)