• Technicznie na 5 plus. Autor: ~Adam [46.134.99.*]
    Branża bardzo mocna, OTL dal przykład.
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    To bardziej fundamenty :-)

Zobaczymy, dzisiaj po dniu przerwy Wall Street znowu trejduje i na ATA nieco większy niż normalnie wolumen. Po raz kolejny jest taka sytuacja. Być może to przypadek a być może jakiś zagraniczny fundusz sobie powolutku wchodzi.
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~DEMON [37.225.81.*]
    ANALIZA TECHNICZNA BIZNESRADAR - wszystkie wskazniki mówią kupuj
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~tomaslfc14 [5.173.233.*]
    Póki co to widać, że gdy tylko większe obroty przycichną (jak np. dzisiaj) to za to budzi się nie kto inny jak "Mr. Jedna Akcja", który dba o to by jedną akcją uwalać kurs jak tylko ktoś trochę więcej kupi i podbije kurs.
    Narazie skup trwa w najlepsze , myślę , że przed raportem 20 zeta będzie wspomnieniem
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~Lelek [46.204.45.*]
    Nie rozumiem osób którzy po tylu pozytywnych i klarownych informacjach handlują na tych poziomie. Myślę że do końca lutego wszystko się wyjaśni.Premia też będzie spora.
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    Pytanie brzmi czy faktycznie handluje się na tym poziomie. Czy może to jest przerzucanie z wora do wora, żeby uaktywnić trochę ruch na papierze.

Wczoraj (i przez parę sesji) było chyba ledwo parę tysięcy obrotu, dzisiaj już parędziesiąt tysięcy... Trochę to dziwne, choć paradoksalnie, nawet espi o terminach publikacji raportów mogło rozruszać wolumen. Wiadomo teraz jak mało czasy zostało do raportu za Q4.

Druga potencjalna grupa, to ludzie którzy w końcu zeszli z haka (np. z lata 2021, gdzie spółka też była na wysokich poziomiach) i zmęczeni papierem chcą się już go pozbyć, mając zysk.

Nie wiem, ja myślę, że warto jednak trzymać papier. Arkusz na S jest pustawy, sprzedających raczej mało, a perspektywy bardzo obiecujące.

Inną sprawą jest ten przegląd opcji strategicznych - to może zaskoczyć na plus jak i na minus... być może to też jest powód, dla którego niektórzy inwestorzy nie chcą ryzykować (podejście nowych właścicieli do akcjonariuszy jest niestety póki co mało transparentne).
    hehe, dobry timing, właśnie urosło +8%

Oby tak dalej :-)
    Już się trolle uaktywniają , dobrze to wróży. Chcesz kupić , to bierz z prawej , a nie piszesz bzdety o przerzucaniu z wora do wora. Ja tu widzę codzienne zbijanie kursu
    C/Z 5,5 , WIĘC POLE DO WZROSTÓW BARDZO DUZE , A 4 KW JEST TUTAJ NAJLEPSZY
  • Re: Technicznie na 5 plus. Autor: ~Lelek [46.204.45.*]
    Każdy widzi o co tu chodzi jak mało wpadło akcji na takiej podbitce,nie wiem czy czasem te 27zl gdzie trochę papiera się znajduje nie jest jakoś wskazówką ponieważ to już mało czasu zostało.
    kolego Demon, ja tu od prawie 2 lat jestem :-)
    Nie wiem od kiedy Ty tu jesteś - nie kojarzę Cię, natomiast z mojej obserwacji przez ten okres wynika, że tu różne zagrywki w tym czasie się działy (i pozwoliły na nabranie dystansu do wahnięć -10%, + 10%).

Dlatego pisałem o przerzucaniu papieru z wora do wora. Generalnie życzę spółce jak najlepiej :-)
[x]
ATCCARGO 1,29% 15,65 2025-10-03 16:17:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.