Wygląda na to, że twarde dno ubite i czeka nas kurs na północ. Mam nadzieję, że nie wyleszczyli Was z akcji, choć trzeba było uzbroić się w cierpliwość. Kolejny przystanek 1,80!
Myślę, że jest tutaj duży potencjał. Od 1,5 roku zbieram akcje i szybko nie zamierzam się ich pozbyć. Okres wyprzedaży na Larq właśnie dobiega końca. Niedługo o kursie w okolicach 1,50 będzie można pomarzyć.
Dno ubite w okolicy 1,00 PLN (dokładnie 0.92 PLN) i urosło już ponad 60%. Mocno wyprzedany walor na poziomie 1-1,50, także kolejny przystanek będzie 2,00. A coś czuje, że niedługo dobre info napłynie od spółki, bo zaczynają pojawiać się kupujący z konkretnymi kwotami, ale nie ma kto już oddawać akcji.
Myślę, że nie podejmą już kolejnej próby zbijania kursu do poziomu 1-1,20, bo praktycznie nikt już tam akcji nie oddawał i obroty były prawie zerowe. Zatem na dniach powinno polecieć na 1,80
Kolejny poziom zaliczony. Teraz czekamy na ważny test jakim będzie poziom 2,00. Zdecydowany wzrost obrotów, póki co spółka mało widoczna, jednak takie wzrosty nie mogą przejść obojętnie, zatem, gdy mocniej wejdzie tutaj ulica to poziom 3.00 bardzo możliwy.