Nie wiadomo do końca jak to jest z tym rankingiem ale fakty są takie że poprawili grę i w swojej kategorii nie ma sobie równych. Wkrótce wydadzą FT na PC i pozostałe konsole i w tej poprawionej wersji się dobrze sprzeda. Ten rok będzie przełomowy dla spółki i posiadaczy akcji a Holstin postawi kropkę nad "i"
Mimo mojego niezdrowego optymizmu zaczynam wątpić że zejdę z haka w tym roku.. Wygląda na to że prócz pokazania trzech dem Holstina w tym roku nic więcej się nie wydarzy a to zdecydowanie za mało by szarpnąć kursem
ŁO, matko Nitendo wytrzeźwiał? I przejrzał? Za mało żeby szarpnąć kursem. Za mało także żeby "pracusiów" (nie chcę dosadniej ich nazwać) utrzymać , mówie od roku że za miejsce na tłicie kasa nie płynie
Faktycznie słabo to wygląda. Kurs raczej już nie spadnie bo zainteresowanie Holstin jest niezłe ale powieszeni na haku będą mieli zamrożony kapitał na kolejny rok
Esa.... raczej nigdy nie pisałem o bankructwie. Choć sądzę, że obserwowane mozolnictwo może do tego prowadzić. Firma Sonka, jak każda inna 1.produkt, 2.sprzedaż, 3.kasa. Dziś pierwszego brak.
Gdy pojawia się pierwsze problem z drugim. Z trzecim problem cały czas.
Mija czas i niestety Wasze niezadowolenie i flustracja będą rosły, a tu precio mocno korzenny. PLW ma często wytrzeszcz na poczynania zarządu, ale co tam przecież oni się nie znają......
Życzę sukcesów i zwrotu powierzonych spółce groszaków, choć błędów w spółce na przestrzeni lat jest moc
Trochę liczę na te organki prezia. Liczę na to bo mało produktu tego typu, a do tego łudzę się gdyż się na tym nie znam . Zdaje się 2 kwartał mają grać...
Ostatnio widać jednak ze z PLW się pogodzili - Kostowski na Twitterze retweetuje i pisze o Holstinie i sonce, napisał "nowa zapowiedziana gra - szacun", w aktualnościach też pozytywnie. PLW wrzucało filmiki Farm Tycoon i Holstina, SimFarm to też spółka PLW a ona włożyła kasę na wydanie. Nie wydaje mi się, że teraz Sonka ma z PLW na pieńku, szczególnie że w grupie jest mooocny nacisk na budowanie Wishlisty i przydzielanie uwagi na tej podstawie, a Holstin wszedł już na miejsce, na którym 99% gier PLW jest dopiero po pusczeniu prologu albo po dwóch latach