jestem na 100 % w SCOPE na 360 sztuk po 225 pln i tu poczekam na wzrosty , a pierwsze już po debiucie na rynku podstawowym - powodzenia Wam jak i sobie ;- )
Scp wydaje się pewniakiem , niska kapitalizacja duże profity dywidendowe, przełomowa ( nawet patrzac na cały rynek medtechu) pierwsza umowa sprzedaży ich urządzenia, kolejna bardzoprawdopobna jeszcze większą kasa z BacterOmica. Ponadto nie można zapominać że SCP jest pomimo osiąganych już tak potężnych zysków --- jest nadal na początku swojego rozwoju . Tak jak CDR po debiutach W1 czy W2 czy 11b po debiucie TWoM tyle że SCP już wyciąga 400 mln + a z samego PCR/One ma szansę wyjąć dodatkowe 300 mln +pln. Dlatego nie dziwię się jeśli niektórzy chcą pakować na 100% swego portfela i nie chodzi im tylko o możliwe potężne dywidendy do skasowania w tym i kolejnych latach.
Otco póki co dziś tylko 2 razy napisałeś o tym w różnych wątkach. Czekamy tradycyjnie na powtórzenie kilka razy jeszcze twoich dziecinnych analiz powtarzanych kilka razy dziennie codziennie.
W Scope wszedłem ponad rok temu dzięki analizom CarlosRoca. Na temat Noctiluki również jakiś czas temu pisał CarlosRoca jako o spółce z dużym potencjałem, jeżeli ktoś się nią zainteresował to wie o czy piszę. Pewności nigdy nie ma , ale te dwie spółki wydaje się że dają spokój inwestycyjny. Pozdrawiam.