• taa itd.. Autor: ~denis [195.200.221.*]
    Jestem akcjonariuszem SBE od kilku mc, zauważyłem na forum że praktycznie jeden akcjonariusz pod nickiem Taa itd.. pisze z sobą pod różnymi nickami.

Coś nie tak z tym człowiekiem. On sam z sobą prowadzi dyskusję, tylko pod różnymi IP. Też to widzicie?
  • Nie Autor: ~Ne [82.102.21.*]
    Zauważyłem ze jest dwóch braci co handlują między sobą więcej niż wszyscy inni łącznie
    Obaj teraz są podani do prokuratury
    Mieszkają w Bydgoszczy
    Znasz tez ich ?
  • Oldboy itd. Autor: ~Mamasita [5.173.201.*]
    Ja widzę tylko stewa vel legginsa vel oldboya żebrzącego od 4 łat już :)
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    Autor topic ma rację i nie na darmo Ta/aaa a ma pseudonim artystyczny owsik od pudla... bo to naganiacz ubabrany i ubrany troll...
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    jesteś jedyny z takim zdaniem
    a capiąca legginsiara jest juz potocznym pseudonimem żebraka
    przyznaj się czy w caly swoim żałosnym żywocie o coś żebrałeś więcej niż o udziały u pudla?
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~Stew [80.252.3.*]
    To nie jest jedynie moje zdanie lecz wszystkich na tym forum i dlatego jestem upoważniony do takiego stwierdzenia... aczkolwiek aż tak długo tutaj nie jestem również, to słyszałem że ten właśnie troll ubrany jest od dobrych 4 lat!!! I nagania pod różnymi nickami m.in.: Ta, aaa, owsik, ubrany, wtopek, Henio, ksysio, i jeszcze nie mam pewności czy marycha, conchita wurst wąsiata łysa itd... jak znacie jeszce inne tegoż trolla nicki to poproszę dla ostrzeżenia tutaj się wiedzą swoją podzielić...
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~aaa [194.15.121.*]
    jakie nerwy :)) jestes umoważniony sie myć gdy żebrzesz cale dnie o pudlowe :))

ponad 1000 dni przegrywie hahaha
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~werin [5.180.61.*]
    Czy to Ajtujo?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~miki [185.219.143.*]
    Tak to ten człowiek. Jego żona pracuje w CBRE.

Ciekawe co powie pracodawca, na wyczyny męza...
  • Re: Oldboy itd. Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Trzeba koniecznie na whatssupie napisać :)
  • Oldboy itd. Autor: ~Mamasita [5.173.25.*]
    Ja znam nicki żebraka mianowicie legginsa vel oldboya hahahahhahahahahahahahahhaha
  • Re: taa itd.. Autor: ~tępakTa [5.173.225.*]
    troll Ta/aaa to wtoparz
    na inventionie stracił z 60% i sprzedał w grudniu tuż przed wzrostami a wtedy kupił softa po...60 groszy i też ma wtopę
    to samo zrobił na 4Mass, pluł na zarząd wlipcu 2020 przy kursie 20 groszy a jak zaczeło iść na 40-60 groszy to tworzył post za postem, pisał te same brednie co wypisuje tutaj czy na forum inventiona.
    nie wiem co piszał 4Mass na poziomie 1-2-3-4...ZŁOTE bo ja sprzedałem z zyskiem prawie 500% za prawie 1 zł.

stawiam, że niedługo tu i na inventonie będą podobne wzrosty i troll Ta/aaa zniknie w tłumie :D
  • Pudło Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Invention będzie miał olbrzymie wzrosty
    Właśnie po to słup kierula vel investor walił tam akcjami po 0.25
[x]
SOFTBLUE 0,88% 0,23 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.