Zauważyłem ze jest dwóch braci co handlują między sobą więcej niż wszyscy inni łącznie
Obaj teraz są podani do prokuratury
Mieszkają w Bydgoszczy
Znasz tez ich ?
jesteś jedyny z takim zdaniem a capiąca legginsiara jest juz potocznym pseudonimem żebraka przyznaj się czy w caly swoim żałosnym żywocie o coś żebrałeś więcej niż o udziały u pudla?
To nie jest jedynie moje zdanie lecz wszystkich na tym forum i dlatego jestem upoważniony do takiego stwierdzenia... aczkolwiek aż tak długo tutaj nie jestem również, to słyszałem że ten właśnie troll ubrany jest od dobrych 4 lat!!! I nagania pod różnymi nickami m.in.: Ta, aaa, owsik, ubrany, wtopek, Henio, ksysio, i jeszcze nie mam pewności czy marycha, conchita wurst wąsiata łysa itd... jak znacie jeszce inne tegoż trolla nicki to poproszę dla ostrzeżenia tutaj się wiedzą swoją podzielić...
troll Ta/aaa to wtoparz na inventionie stracił z 60% i sprzedał w grudniu tuż przed wzrostami a wtedy kupił softa po...60 groszy i też ma wtopę to samo zrobił na 4Mass, pluł na zarząd wlipcu 2020 przy kursie 20 groszy a jak zaczeło iść na 40-60 groszy to tworzył post za postem, pisał te same brednie co wypisuje tutaj czy na forum inventiona. nie wiem co piszał 4Mass na poziomie 1-2-3-4...ZŁOTE bo ja sprzedałem z zyskiem prawie 500% za prawie 1 zł.
stawiam, że niedługo tu i na inventonie będą podobne wzrosty i troll Ta/aaa zniknie w tłumie :D