• dlaczego wybiło ? Autor: ~BioEkspert [156.17.159.*]
    Dostałem smsa, że jedno małe zlecenie pykło po 3,1 które oczywiście odkupię. Dlaczego rośnie?
    1. Bo KSO jak tu ktoś napisał zbliża się nieuchronnie, a wraz z nią gwarancja finansowania onkologii na 10 lat w wysokości 500 mln rocznie, to niebotyczna kasa jak na polskie warunki.
    2. Bo profesor zakończył wielkie badania z doskonałym skutkiem otwierającym drogę do komercjalizacji polskiego leku onkologicznego. To nie jest ściema jak w przypadku niektórych innych biotechów.
    3. Bo wykres aż się prosił o dalszy krok naprzód.
    4. Bo zostali normalni inwestorzy, którzy wiedzą co mają w ręku i nie oddadzą tego do 4,0 za friko.
    Podsumowując, skoro Innogene mogło urosnąć do 98 to gdzie jest granica dla kursu tej spółki ?
    Dzisiaj jeszcze niektórzy nie dowierzają, boją się wejść etc. Być może całkiem słusznie, to ich decyzja, może wejdą, jak wejdzie grubszy gracz, jeśli już nie wszedł, który to wyciągnie tam gdzie będzie chciał przy tak niskim FF. Czas pokaże. Niech Ci którzy tyle wytrwali, przemyślą swoje decyzje zanim oddadzą :) To Wasz wybór, który trzeba szanować.
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~Świadomy [5.102.67.*]
    Jestem zdania, że spółka z ogromnym potencjałem.
    Tylko pytanie brzmi, dlaczego mam wrażenie, że na forum dyskutuje jedna osoba sama ze sobą..
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~BioEkspert [156.17.159.*]
    Może dlatego, że jest tu wielu dojrzałych i świadomych Inwestorów, na odpowiednim poziomie nastawionych na LT. No, ale skoro jest Kolega, to jest nas kilku. Spółka faktycznie z olbrzymim potencjałem. Wystarczy wejść na stronę aby poczytać. Technicznie czekamy na 3,2 potem na 3,4 a co dalej to zależy od obrotów. Ja spokojnie dobieram, jak onegdaj na innych biotechach.
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~Blackpik [31.0.52.*]
    Hahaha to fakt. Mamy dyskutanta...
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~BioEkspert [156.17.159.*]
    Ta spółka nie potrzebuje wielkiej dyskusji. Nazwisko Lubiński to międzynarodowa marka, a otoczenie jakie się dla niej otwiera jest bez precedensu z perspektywy jej potencjału i etapu na którym się znalazła. No, ale każdy ma swój rozum.
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~Lolek [94.198.41.*]
    Naganiaj dalej, ale zmiana nicków,niewiele pomoże
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~Piotrek [178.235.191.*]
    Wątpię czy jedna . Minimum 3 skoro już tak dopytujesz a myślę że więcej osób tu siedzi. Jak chcesz więcej to jsw Orlen tam się pewnie więcej dzieje
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~Txb [89.64.56.*]
    Bo to jest jedna i ta sama osoba. Nierozsądny naganiacz wrzucił i stoczył się jeszcze bardziej. Tego niedojdę poznać z łatwością.
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~psychiatra [94.254.170.*]
    Dnia 2023-01-11 o godz. 15:27 ~BioEkspert napisał(a):
    > Dostałem smsa, że jedno małe zlecenie pykło po 3,1 które oczywiście odkupię. Dlaczego rośnie?
    > 1. Bo KSO jak tu ktoś napisał zbliża się nieuchronnie, a wraz z nią gwarancja finansowania onkologii na 10 lat w wysokości 500 mln rocznie, to niebotyczna kasa jak na polskie warunki.
    > 2. Bo profesor zakończył wielkie badania z doskonałym skutkiem otwierającym drogę do komercjalizacji polskiego leku onkologicznego. To nie jest ściema jak w przypadku niektórych innych biotechów.
    > 3. Bo wykres aż się prosił o dalszy krok naprzód.
    > 4. Bo zostali normalni inwestorzy, którzy wiedzą co mają w ręku i nie oddadzą tego do 4,0 za friko.
    > Podsumowując, skoro Innogene mogło urosnąć do 98 to gdzie jest granica dla kursu tej spółki ?
    > Dzisiaj jeszcze niektórzy nie dowierzają, boją się wejść etc. Być może całkiem słusznie, to ich decyzja, może wejdą, jak wejdzie grubszy gracz, jeśli już nie wszedł, który to wyciągnie tam gdzie będzie chciał przy tak niskim FF. Czas pokaże. Niech Ci którzy tyle wytrwali, przemyślą swoje decyzje zanim oddadzą :) To Wasz wybór, który trzeba szanować.

Może wytłumacz dlaczego ktoś kupił 1 akcję i zmieniło to kurs z 3.06 zł na 3.17 zł albo nieco wcześniej 9 akcji i kurs w górę z 3.10 zł na 3.19 zł? O co tutaj chodzi?
  • Re: dlaczego wybiło ? Autor: ~NOWY [193.56.104.*]
    Dzisiaj zeszło prawie 18 k akcji, tutaj to spory obrót, a Ty się ekscytujesz 10 ? :) Kupowanie, czy sprzedawanie 1akcji to czeste zjawisko na NC i glownym :) Od dzis jestes na gieldzie czy glu.... udajesz? ) Sam tylko dziś zgarnolem 1,6 k :) Wielkie mi halo :):):)
[x]
READGENE -0,65% 6,10 2025-10-29 10:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.