• A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~księgowy [31.1.154.*]
    Na mnie na tym forum a teraz płaczą

https://www.money.pl/pieniadze/spor-o-miliony-klienci-getin-noble-bank-zadaja-zwrotu-pieniedzy-i-kieruja-sprawe-do-uokik-6854141604592192a.html
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~Ferpley [188.147.8.*]
    Dzięki - za link i że ostrzegałes
    Będzie afera polityczna no i sadowa
    ,,VeloBank odsyła do Bankowego Funduszu Gwarancyjnego wszystkich tych, którzy chcą pytać o akcje i obligacje. "(…) jest całkowicie niezależny od Getin Noble Banku w restrukturyzacji. Wszelkie pytania dotyczące kwestii związanych z akcjami i obligacjami Getin Noble Banku powinny być kierowane bezpośrednio do Bankowego Funduszu Gwarancyjnego" - tłumaczy Artur Newecki, rzecznik prasowy VeloBanku.,,
    Jak sądy to zinterpretują ? Po wyborach i latach
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~księgowy [31.1.154.*]
    Szkida zachodu, skonczy sie jak na Idea Bank czyli odrzucenie wniosku. Wszystko zgodnie z prawem i regulacjami i za zgoda i pod nadzorem eni europejskiej.
    Kazdy kto podpisywal papiery na obligacje mial obowiazek ich przeczytania.
    I to ich problem, ze wierza na slowo, jak wierza nuech pozywaja pozwem cywilnym tego doradce bo to on za nich dostam MEGA PREMIE.
    A swoja droga to naiwniaki a wiekszosc cwaniaków ktora teraz pidpina sie pod NIBY nie wiedzę tak jak wczesnuej pod NIBY niewiedze o ryzyku frankowym podpinali sie cwaniaczki z kredytami frankowymi na kilka mieszkan
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~Ferpley [188.147.8.*]
    Też tak myślę - kto chce to do sądu
    Frankowicze już dali kaście zarobić
    - Teraz banki sądzą Frankowiczów za korzystanie z kapitału
    Leszek nic nie sprzedał (akcji) i jego argumenty w sądzie są całkiem inne.
    Niech walczą
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~Realista [188.146.204.*]
    Jeśli Główny Akcjonariusz otrzyma ewentualne odszkodowanie, to będzie szansa na odszkodowanie najpier dla obligatariuszy, a później dla akcjonariuszy.
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~Hahahaha [5.173.240.*]
    Realista jakie odszkodowanie ma dostać główny akcjonariusz za to że jego bank przez 7 lat przenosił straty za to że doprowadził do upadłości dwa banki w Polsce za to że jako główny udział wobec wprowadzając banki na giełdę zobowiązał się do utrzymywania odpowiednich wysokość kapitałów a tego od lat nie robił za to że emitował obligacje getback bez pozwolenia za to że sprzedawał polisolokaty za to że sprzedawał lewe apartamenty przez Home Broker i jeszcze kilka innych przekrętów za to ma dostać odszkodowanie od kogo ha hahahaha.
    Ja już nie wiem czy wy jesteście aż tak naiwni czy po prostu tęepi?
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~Velocytor [31.179.123.*]
    I bardzo dobrze.
  • Re: A pisałem od prawie 2 lat, że Noble to bankrut to pluli cwaniaczki Autor: ~opinia [5.173.240.*]
    A dlaczego ta Cała banda nieudaczników którzy teraz udają że nie widzieli ryzyka i nie widzieli co podpisują nie widzieli jakie dokumenty dają do podpisu idą protestować pod Sejm czy gdzie tam idą hahaha A dlaczego nie protestują i nie składają pozwy przeciwko Zarządowi tego banku Przypomnę tylko że zarząd i członkowie Rady Nadzorczej rok w rok pobierali wynagrodzenie ponad 4-5 milionów złotych Rok w rok nieważne że 7 lat strata netto co roku wynagrodzenie było po kilka milionów złotych łącznie albo nawet więcej.
    Dlaczego nie skarżą głównego akcjonariusza Leszka Czarneckiego który już kilka lat temu zobowiązał się do kapitalizować Idea Bank i tak samo do kapitalizować Getin Noble Leszek Czarnecki teraz wypłacił pieniądze z Getin Holdingu mimo że Getin był większościowym udziałowcem Idea Banku i ma pieniądze na swoje kontach a Idea Bank upadł akcjonariusze stracili majątek obligatoriusze Getin Getin i Idea Banku tak samo A ci co mają kredyty we frankach czy mieli kredyty we frankach w Getin Noble mają problem A ci co mieli obligacje GetBack sprzedawane w sposób nielegalny przez Idea Bank mają problem jeszcze większy
[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.