Otóż takie, że akcjonariusz większościowy WAT to ruski kapitał i wtedy robią ze spółka tom, co wiosną zrobili np z INTERAOLT LIETUVA.
Natomiast nic wskazuje żeby tak było ponieważ sprawdziłem dokładnie wszystkie wpisy w KRS-ach. Jedynymi akcjonariuszami DMS Holding są Polacy (osoby fizyczne). Panowie nie wwyglądają również na ruskich agentów.
DMS posiadał do niedawna 53,35% akcji WAT, więc w przypadku gdyby nawet z jakichś powodów chcieli zejść poniżej 50%, stanowi to 3,35% akcji a to dokładnie 33,5 tys. sztuk, czyli mniej więcej tyle ile stało w arkuszu na S. Ale po co mieliby to robić? Nie mam pojęcia.
Jest to przyczyna bo ackerman nie będzie już miał takich zamówień jak wcześniej ,a co za tym idzie zysków jak za 2022 . Oczywiście każdy niech sobie wyciąga wnioski jakie chce , moj jest taki jak wyżej .
sprzedałem już dawno wszystko z zyskiem jakiego Ty pewnie nigdy nie zobaczysz , teraz jedynie gram niewielkim kapitałem pod odbicie na 25 zł bo spekulacyjnie można tu pograć małym kapitałem
Autor: ~max [89.228.97.*]2023-01-04 16:17 trochę odkupiłem po 29 (500sztuk)obroty mnie skusiły ale chyba za szybko
Autor: ~Max [89.228.97.*]2023-01-11 07:53 teraz jedynie gram niewielkim kapitałem pod odbicie na 25 zł
maxiu kupowałeś po 29zł a chcesz sprzedać z zyskiem po 25zł , tak się właśnie traci wiarygodność, zresztą zaraz się pewnie dowiemy że to ty kupiłeś wczoraj 2000akcji. Na forum bankiera wszyscy kupują w dołku i sprzedawają na górce, uraczyłeś mnie swoją historią