Dobra zmiana, której kumate i kumaci mogli się domyślać od miesięcy, bo Gamracy reprezentował Vivid na wszystkich ważnych imprezach i czatach inwestorskich.
Wojczakowski był o niebo lepszy od Kościółka, ale po tylu latach też musiał być wypalony, poza tym jest z krwi i kości programistą, a nie menedżerem. Gamracy ma też mega wiedzę o rynku, wystarczy posłuchać paneli z jego udziałem.
A propaganda całodobowych o ucieczce, którzy dalej naiwnie próbują namawiać (kogo?) na sprzedawanie po tak śmiesznym kursie, to już szkoda komentować. Na razie byli prezesi nie pozbyli się ani jednej akcji, podobnie pan Sominka:
ale bzdura eroblast robi polowe hasy rb2 + rb2 na rekordach + kf2 wrocilo do portfolio + nowe gry w tym roku = naganiacze precz boicie sie ze nie kupicie bo pensja nie dojdzie haha
Boisz się prawdy? Wrzuć merytoryczny post, a nie pseudo fakty oparte o marzenia którymi żyjesz. Póki co fakty są takie, że jadą na minusie i kasa topnieje, zobaczymy ile zostanie z tych mln na koncie, 500k zniknie? Czekamy…. Całodobowy pozdrawia wieloletnią fankę i fanów VVd.
Furia Dorotki, która od 15 lat nagania na wzrosty wrzucając lipne dane z darmowego portalu :D nawet Sominka wkręciła ciekawe czy premia od firmy była za to. Jak myślę Dorotka to kojarzą mi się sprzedawcy cudownych garnków dla emerytów :D
Widzimy się w poniedziałek z szacunkami i może dodatkowymi informacjami (no dejcie o nowej grze), a całodobowym weekendowym polecam sprawdzić to, co dzieje się z przychodami RB2 na sensortowerze :D
No i dokładnie to o czym napisałem. Powoływanie się na lipne dane z darmowego portalu sensotower. Gdzie biją rekordy w Zimbabwe czy Sri Lance :D ? Nie dajcie się ubrać dzieciaki. Dorotka tak robi od 20 lat. Ten udawany entuzjazm zaskakuje jak na kogoś kto powinien mieć stratę - 60% na akcjach gdyby je kupowała i trzymała tak jak mówiła :D